Ingeniør specialiseret inden for VVS, Ventilation og Energi

– rådgivning og projektering samt udvikling af organisationens faglige niveau

Bliv en del af OBH-Gruppen

OBH-Gruppen er en privatejet spændende landsdækkende ingeniørvirksomhed, der består af selskaberne OBH Rådg. Ingeniører A/S og OBH Ingeniørservice A/S. 50 års ingeniør- og byggeerfaring, en spændende kundeportefølje og mange ideer understøtter virksomhedens klare vækststrategi.

 Med hovedkontor i Odense og regionale afdelinger i Danmark har vi ca. 200 medarbejdere, som med fokus på høj faglig og kundeorienteret ingeniørrådgivning skal give OBH til branchens foretrukne samarbejds-partner med de mest tilfredse kunder.

Virksomheden er i vækst med fortsat øget efterspørgsel på sine ydelser og søger derfor en VVS- og ventilationsingeniør, som kan bidrage i og til den fortsatte vækst.

Med reference til produktionschefen indgår du i forskellige produktionsteams som det faglige fyrtårn og medvirker aktivt til dine fagkollegers løbende opdatering af viden og faglige udvikling.

Desuden forestår du rådgivning og projektering inden for VVS, ventilation og energi – herunder udarbejdelse af udbudsmateriale og fagtilsyn – i den gruppe, der er tilknyttet det enkelte projekt. Kort sagt følger du projektet fra start til slut – bliver en del af hele værdikæden.

Primære opgaver

 • Udvikling af faget og nye kompetencer inden for VVS, ventilation og energi
 • Dimensionering og beregning af VVS, ventilation og køl.
 • Energi og energioptimering samt beregning og vurdering af indeklima.
 • Tilsyn, kvalitetssikring og procesoptimering

Du stortrives med den vidensdeling og udvikling som samarbejdet i teams kan føre til – og påtager dig ganske naturligt rollen som den nøgleperson, der på motiverende og inspirerende vis kan flytte grænserne for fagteamets værdiskabelse for kunderne og organisationen.

Som person er du

 • En ambitiøs og kvalitetsorienteret VVS-ingeniør med flere års erfaring – og gerne fra rådgivende funktion
 • I besiddelse af højt fagligt niveau inden for fagområderne energi, VVS, ventilation og indeklima.
 • Er god til planlægning og styring af projekter og egen tid
 • Empatisk, har faglige visioner, gåpåmod samt gode samarbejds- og kommunikationsevner

Hos OBH Gruppen vil du opleve

En flad, udviklingsorienteret organisation, hvor du vil være tæt på den daglige ledelse og kan være med til at præge din egen hverdag i et uformelt miljø.

Vi arbejder i teams rettet mod forskellige kundesegmenter, hvor du vil indgå i et tværfagligt samarbejde med engagerede og kompetente kolleger, der udfordrer hinanden i et fagligt, idet personlig udvikling bliver vægtet lige så højt som teamsamarbejde. Her er individualitet og videndeling to sider af samme sag.

Vi tilbyder:

 • Et vel tilrettelagt karriereforløb og løbende uddannelse.
 • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsordning, pensions- og sundhedsforsikring.
 • Konkurrencedygtig løn.

Interesseret?

Hvis du ønsker at gøre en forskel i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor du får mulighed for at løfte virksomhedens niveau inden for dit specifikke fagområde til nye højder, så send ansøgning og CV via nedenstående knap ”søg stillingen”. Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende – og naturligvis med diskretion.

Læs mere om OBH-Gruppen på www.obh-gruppen.dk.

Ring gerne til Peder Vester Henriksen, mobil 5329 6929 eller Kim Rune Larsen, mobil 2010 5858