Vil du være med til at fortsætte væksten i en sund virksomhed, der har en stærk konkurrenceplatform og virksomhedskultur? Med et solidt brand i bagagen sikrer du kunderne de mest intelligente print- og dokumentløsninger og dermed en sikker, overskuelig og effektiv dokumenthåndtering i hverdagen. Er du blandt branchens bedste til opsøgende salg? Er du en selvstændig og resultatorienteret person, der har passion for salg? Hvis ”ja”, bør du læse videre. For vores kunde søger AMBIZZION en Key Account Manager. 

Om jobbet  

Med reference til chefen bliver dit primære geografiske salgsfokus Region Syddanmark og Region Midtjylland. Din base bliver kontoret i Kolding.

Helt overordnet får du to ansvarsområder – at fastholde og udvikle eksisterende kundeaftaler samt foretage opsøgende salg til potentielle kunder primært i Trekantsområdet.

Du overtager en indarbejdet kundeportefølje og er ansvarlig for værdiskabende udvikling og vækst af din egen kundeplatform. Du får således ansvaret for, at dine kunder får de helt rigtige løsninger som sikrer et langvarigt kundeforhold. Samtidig skal du være team-player med glimt i øjet, der brænder for dit arbejde og som hurtigt bliver en del af virksomheden.

Hvem er du?

Dine tidligere dokumenterede salgsresultater og din personlighed er de vigtigste faktorer for succes i jobbet. Du er af natur en udadvendt person med fokus på resultater og har en fremragende evne til at skabe nye og langvarige relationer. Du skal være ihærdig og ambitiøs, og ikke mindst har du evnerne og viljen til at gennemføre alle salgets faser. Du har minimum 2 års relevant brancheerfaring og optimalt har du bopæl i Trekantområdet.

Derudover er det vigtigt, at du:

  • Skal have en god forretningsforståelse og være erfaren på IT-området, således at du præcist kan klarlægge kundens behov.
  • Har en stor erfaring i den salgsmæssige tilgang i branchen og kender til gængse finansielle begreber.
  • Er udadvendt, humoristisk, dynamisk, ordholdende, resultatorienteret og vedholdende.
  • I dag er beskæftiget i branchen.
  • Har et solidt netværk.

Du tilbydes

En spændende og udfordrende stilling i et dynamisk miljø, på en arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer, og en vækstvirksomhed med god økonomi og gode udviklingsmuligheder.

Lønpakken forhandles på et attraktivt niveau, der matcher din baggrund og kvalifikationer.

Næste step

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Martin Grønvald på 21 24 73 23 eller mg@ambizzion.dk. Alternativt kan du kontakte Lars Bøgelund på 60 37 57 23 eller lb@ambizzion.dk.

Motiveret ansøgning og CV sendes til AMBIZZION via nedenstående knap ”Søg stillingen”.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.