Inspireres du af at bidrage til udvikling af en organisations processer og de kompetencer, dens menneskelige ressourcer rummer? Har du solid erfaring med at drive udviklingsprocesser med motivation som brændstof?

Så bør OBH Gruppen lære dig at kende!

OBH Gruppen er i markant vækst og har en fortsat øget efterspørgsel på sine ydelser. Staben af medarbejdere vokser tilsvarende og med henblik på kunne forfølge ambitionen om at være den foretrukne bygningsrådgiver, er der konstant fokus på organisationens udvikling. Som strategisk platform herfor har OBH Gruppen etableret OBH Academy, hvor en central komponent er udviklingen af mennesker og kompetencer.

Stillingen

Til en nyoprettet funktion søges følgelig en kompetent leder af akademiet, hvor du med reference til OBH Gruppens økonomidirektør og i tæt samarbejde med de to driftsselskaber på strategisk plan driver udviklingen af organisationen, så denne er rustet til at opfylde OBH Gruppens ambitioner.

Væsentlige opgaver

 • rådgive organisationen vedr. kompetenceudvikling – herunder udarbejde forslag til fremtidige aktiviteter
 • udvikle et målrettet og struktureret introduktionsprogram for nye medarbejdere
 • udarbejde konkrete mål for løbende evaluering og justering af OBH Academys indhold og struktur
 • sikre optimal ”employer branding”

OBH forventer, at du

 • har en relevant akademisk uddannelsesmæssig baggrund; HDO, Cand. merc., el. tilsvarende
 • besidder solid erfaring med organisationsudvikling i praksis
 • kan initiere og drive interne udviklingsprocesser
 • har en solid forretningsforståelse med en proaktiv, struktureret tilgang til opgaveløsning og forstår nødvendigheden i at også administrative opgaver skal løses
 • evner at kommunikere præcist og motiverende

OBH tilbyder dig:

 • Et selvstændigt, ansvarsfuldt og udfordrende job.
 • Et handlekraftigt og dynamisk miljø
 • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsordning, pensions- og sundhedsforsikring samt aktiv personaleforening, inkl. sports-, kultur- og familiearrangementer

Du får en hverdag i et uformelt miljø og bliver en del af en flad, udviklingsorienteret organisation, hvor du vil være tæt på den daglige ledelse.

Om OBH Gruppen A/S:

OBH-Gruppen A/S er stiftet i 1965 af ingeniør Ove Brandt Hansen. I dag har virksomheden dermed mere end 50 års erfaring med byggebranchen. OBH Gruppen A/S består af to driftsselskaber: OBH Ingeniørservice A/S og OBH Rådgivende Ingeniører A/S.

OBH Ingeniørservice A/S er Danmarks førende udbyder af huseftersyn, tilstandsrapport, el-eftersyn og energimærkning, og OBH Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af byggeri, herunder projektering, tilsyn og mangelgennemgang samt bygherrerådgivning i forbindelse med byggeri og renovering.

OBH Gruppen har ca. 200 dedikerede medarbejdere. Hovedsædet ligger på Fyn, men medarbejdere står hele tiden klar til at tilbyde høj faglig ingeniørrådgivning til dig – uanset hvor i Danmark, du som kunde befinder dig. Kundeorientering står højt på dagsordenen, og OBH Gruppen ønsker at være den førende bygningsrådgiver i Danmark og at have de mest tilfredse kunder i branchen. Læs mere om OBH-Gruppen på https://www.obh-gruppen.dk/da/. 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte AMBIZZION, Kim Rune Larsen på +452010 5858 eller Peder Vester Henriksen på +455329 6929

Motiveret ansøgning + CV sendes via nedenstående ”søg stillingen”