Er du erfaren Projektchef/-leder, der driver og handlekraftigt leder større byggeprojekter? Ser du dig gerne i rollen som kompetent bygherrerådgiver, og motiveres du af at arbejde med komplekse byggeprojekter? Befinder du dig allerbedst i en team-orienteret kultur, og ser du dig være en del af en vækstende virksomhed og organisation?

OBH Rådgivende Ingeniører har en klar vækststrategi, en spændende kundeportefølje og mange ideer til fremtiden. Virksomheden tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af byggeri, herunder projektering, tilsyn og kvalitetssikring. Det drejer sig typisk om bolig-, institutions- og erhvervsbyggeri i forbindelse med nybygning, renovering og ombygning.

Virksomheden er i markant vækst og har en fortsat øget efterspørgsel på sine ydelser og søger derfor en erfaren kollega, der kan bidrage til den fortsatte vækst og umiddelbart indgå i løsningen af et nyt større projekt. Vores nye kollega vil, i samarbejde med ledelsen, komme til at spille en vigtig rolle ift. at realisere virksomhedens ambitiøse mål.

Stillingen

Som projektchef for større byggeprojekter vil du stå i spidsen for den gruppe, der internt er tilknyttet det enkelte projekt, samt varetage kontakten til kunder og samarbejdspartnere. Du vil blive involveret i strategisk rådgivning, udarbejdelse af udbudsmateriale, vurdering af projektgrundlaget samt  i rollen som bygherreråd-giver bl.a. bistå bygherre i udførelsesfasen samt overlevering til drift.

Væsentlige opgaver

 • effektiv koordinering med alle interessenter i projektet
 • foretage løbende budgetopfølgning på kvalitet, økonomi, sikkerhed og tid
 • tager styring i de enkelte projekter med fokus på at optimere projektgruppens arbejde
 • tilsikre at forhindringer, som må opstå undervejs i processen, bliver håndteret konstruktivt og professionelt

Vi forventer, at du

 • som projektchef har en solid erfaring med ledelse af større byggeprojekter og totalentrepriser, og derudover meget gerne erfaren fra rollen som bygherrerådgiver
 • hurtigt evner at afdække kundens ønsker og behov og dermed kan udnytte dine kollegers kompetencer
 • er udadvendt, har gåpåmod og iværksætterånd samt besidder bred byggeteknisk forståelse
 • kan træffe beslutninger, stille krav og udvise rettidig omhu
 • skaber et godt samarbejde qua dine menneskelige egenskaber og stærke kommunikative evner

Du har en byggeteknisk baggrund som ingeniør eller tilsvarende, har et indgående kendskab til juridiske aftaleforhold, herunder ydelsesbeskrivelser og IKT-krav, samt håndterer Microsoft Office på brugerniveau.

Vi tilbyder dig:

 • Et selvstændigt, ansvarsfuldt og udfordrende job.
 • Et team af fagligt kompetente kollegaer i et handlekraftigt og dynamisk miljø
 • Et tilrettelagt karriereudviklingsforløb med mulighed for løbende videreuddannelse
 • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsordning, pensions- og sundheds-forsikring samt aktiv personaleforening, inkl. sports-, kultur- og familiearrangementer
 • Konkurrencedygtig lønpakke

Du får en hverdag i et uformelt miljø og bliver en del af en flad, udviklingsorienteret organisation, som betyder, at du vil være tæt på den daglige ledelse. Der arbejdes i teams rettet mod forskellige kundesegmenter, hvor der er stor fokus på tværfagligt samarbejde mellem engagerede og kompetente kolleger. Som organisation udfordrer man hinanden i et fagligt miljø.

Individualitet og videndeling to sider af samme sag, samtidigt med, at personlig udvikling bliver vægtet lige så højt som teamsamarbejde.

Om OBH Gruppen A/S:

OBH-Gruppen A/S stiftet i 1965 af ingeniør Ove Brandt Hansen. I dag har virksomheden dermed mere end 50 års erfaring med byggebranchen. OBH Gruppen A/S består af to driftsselskaber: OBH Ingeniørservice A/S og OBH Rådgivende Ingeniører A/S. Vi er ca. 180-200 medarbejdere med hovedkontor i Odense og flere regionale afdelinger i Danmark.

OBH Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af byggeri, herunder projektering, tilsyn og mangelgennemgang samt bygherrerådgivning i forbindelse med byggeri og renovering. Virksomheden ønsker at være den foretrukne bygningsrådgiver med fokus på en høj faglig ingeniørrådgivning, hvor god kundeorien-tering og ambitionen om at have de mest tlfredse kunder i branchen, står øverst på dagsordenen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte AMBIZZION, Peder Vester Henriksen på +45 53296929  eller Kim Rune Larsen på +4520105858

Motiveret ansøgning + CV sendes via nedenstående ”søg stillingen”