Er du en erfaren Projektleder, der driver og tager ansvar for større og fagligt udfordrende byggeopgaver? Vil du gerne have mulighed for indflydelse? Ser du dig være en del af en vækstende virksomhed og organisation?

Vores kunde, JORTON løser som landsdækkende bygge- og entreprenørvirksomhed en lang række spændende opgaver indenfor fag-, hoved- og totalentrepriser baseret på klas-siske værdier som, åbenhed, dialog og samarbejde. Værdier som er i spil, når projekter løses i samarbejde med bygherrer, arkitekter, ingeniører, entreprenører etc. JORTON er i en særdeles god udvikling og står overfor flere nye spændende og fagligt udfordrende opgaver. Derfor søges nu Projektleder til Region Øst (Fyn/Sjælland).

Stillingen

Med reference til Afdelingschefen for Region Øst bliver du ansvarlig for ledelsen af større interessante fag-, hoved- og totalentrepriser, herunder igangsættelse og gennemførelse af disse hen imod det endelige mål. Du bliver ansvarlig for, at samarbejdet i projektteamet fungerer, og du for en betydende rolle i og omkring de beslutninger og handlinger, der fagligt som forretningsmæssigt foretages i afdelingen.

Dine væsentligste opgaver bliver at

 • varetage forhandling og etablering af aftaler med underleverandører
 • varetage kontakt med blandt andet myndigheder, rådgivere etc.
 • foretage budget og økonomistyring
 • foretage koordinering med alle interessenter i projektet

Du vil skulle træffe de rette beslutninger undervejs i de enkelte projekter og er ansvarlig for at de forhindringer, som opstår undervejs, bliver håndteret konstruktivt og professionelt.  På alle parametre skal du sikre, at målopfyldelse sker, herunder løbende følge op på kvalitet, økonomi, sikkerhed og tid.

Vi forventer af dig, at du

 • som projekt-/byggeleder har min. 5 års erfaring med ledelse af større fag-, hoved- og totalentrepriser
 • har økonomisk sans og besidder godt købmandskab som en del af din natur
 • forstår at bygherren er vores vigtigste samarbejdspartner
 • er uddannet bygningsingeniør eller bygningskonstruktør med viden og forståelse for at skabe win – win situationer.
 • kan træffe beslutninger, stille krav og udvise rettidig omhu
 • skaber et godt samarbejde qua dine menneskelige egenskaber og stærke kom-munikative evner

Du er handlekraftig, har gode strategiske evner, arbejder struktureret og selvstændigt samt motiveres af sparring fra chef og kollegaer. Du stortrives som team-player i en handlings-orienteret og flad organisationsstruktur.

Vi forventer, at du har bopæl på Fyn, og at du vil være i stand varetage ledelse af og være synlig på projekter i hele Region Øst (Fyn/Sjælland). Dit primære arbejdssted vil være  Odense.

Vi tilbyder dig

 • en selvstændig og fagligt udfordrende stilling med stor indflydelse på eget job og særdeles gode personlige udviklingsmuligheder
 • et team af engagerende kolleger i et uformelt miljø og med flad organisationsstruktur
 • en kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og handlinger
 • en god fast løn efter kvalifikationer
 • en alsidig hverdag i et miljø præget af humor og åbenhed

Du vil indgå i et team og en kultur, hvor der er stor fokus på, at ”tænke ud af boksen” og hvor din egen funktion/rolle kan udvikle sig, bl.a. afhængigt af, hvad du kommer med af erfaring og ballast. Derudover bliver du en del af landsdækkende og anerkendt virk-somhed med mere end 300 medarbejdere og korte beslutningsveje og handlekraft decentralt. En virksomhed i vækst, spændende opgaver i pipeline og med særdeles gode og solide perspektiver for fremtiden.

Virksomheden

JORTON er en veletableret og anerkendt bygge- og entreprenørvirksomhed som blev etableret i Aarhus i 1932. I dag er JORTON en landsdækkende leverandør af bygge- og anlægsløsninger og beskæftiger i dag mere end 300 medarbejdere. Virksomheden leverer ydelser inden for fag- og totalentrepriser, og er helt fremme når der skal bygges nyt. Derudover har JORTON også årtiers erfaring med at bevare og forny den ældre bygnings-masse og infrastruktur, når der renoveres for fremtiden til gavn for boligforeninger, er-hvervslivet, det offentlige og private. Læs mere om JORTON på https://www.jorton.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Peder Vester Henriksen på +45 53296929 eller pvh@ambizzion.dk.

Motiveret ansøgning + CV sendes via nedenstående knap ”Søg stillingen”.  Ansøgninger behandles løbende og fortroligt.