Opdyrkning af nye kunder på det globale marked.

Er du i stand at ”åbne nye døre” og vinde nye markeder? Brænder du for projektsalget og tilstedeværelsen hos kunden og kundeemnerne rundt omkring i verden? Er du udstyret med gode kommunikative evner og begår dig godt i dialogen med kollegaer internt i projektfasen, så er du muligvis den Sales Manager, pharma vi søger til Danapak Flexibles A/S.

Danapak Flexibles A/S er en betydende aktør på markedet inden for fleksible emballager til bl.a. pharma og fødevare-industrien. Som innovativ leverandør af emballager af høj kvalitet har Danapak Flexibles A/S samtidigt stor fokus på effektive metoder til udvikling af ny emballage, ligesom virksomheden er involveret i flere forskellige langsigtede produkt-udviklingsprojekter vedrørende fremtidens generation af emballageteknologi.

Indenfor fleksible emballager til pharma industrien har Danapak Flexibles A/S oplevet stor vækst, og ser et fortsat stort vækstpotentiale på markeder rundt omkring i verden. Dette vækstpotentiale skal udnyttes, og derfor søges nu personen, der i høj grad kan bidrage til, at det ambitiøse vækstmål kan indfries.

Jobbet:

Du vil med reference til virksomhedens Sales Director blive ansvarlig for opdyrkning af nye leads og kunder rundt omkring i verden. Via nysalg vil du skulle skabe væksten og udvikle salget med salg af innovative og værdiskabende emballageløs-ninger til betydende aktører indenfor pharma segmentet. Salget foregår både direkte til pharma industrien og gennem udvalgte distributører og agenter afhængigt af markedet og kunden.

Dine væsentligste opgaver:

 • Identificere relevante projekter hos nye kunder og markeder.
 • Selvstændigt ansvar for udarbejdelse af handlings- og projektplaner, pris- og kontraktforhandling samt budgetter.
 • Deltagelse i messeaktiviteter.
 • Løbende opfølgning på og indfrielse af salgsmålsætninger

Du vil gennem tæt opfølgning og projektstyring internt skulle tilsikre, at projektet er på rette spor frem mod færdiggørelse og levering/implementering hos kunden. Dertil vil du skulle deltage i koordination af aktiviteter på koncerngruppeniveau. Du vil forventeligt have 60-80 rejsedage årligt og i flere tidszoner.

Vi forventer af dig, at du:

 • Er en udpræget hunterprofil, der stortrives i rollen som ”døråbner”
 • Besidder stærke relationsopbyggende kompetencer, og er fleksibel og handlekraftig
 • Har teknisk forståelse solid erfaring med opsøgende nysalg (projektsalg) på flere markeder
 • Stærk sprogligt og kan begå dig flydende på dansk og engelsk i skrift og tale. Kendskab til tysk er en fordel
 • Er en stærk koordinator og teamplayer, med veludviklede kommunikative evner, der kommer i spil internt som eksternt og på alle niveauer
 • Er selvkørende, entusiastisk, resultatorienteret og har stor fokus på innovation og kvalitet (i alle aspekter)

Dine dokumenterede salgsresultater og erfaring med nysalg på det globale marked kan du have opnået på følgende vis: Som salgsprofil i den fleksible emballage med salg til pharma segmentet. Tilsvarende kan du komme fra en salgsfunktion i en virksomhed med f.eks. salg af maskiner og udstyr til pharma industrien, eller dine salgsresultater kan være skabt inden for fleksibel emballage, hvor du nu er klar til og vil formå at begå dig i pharma segmentet.

Vi tilbyder:

 • En udfordrende stilling i en veletableret international virksomhed med travlhed og højt aktivitetsniveau
 • Engagerede og fagligt kompetente kolleger
 • Internationalt, innovativt og udviklingsorienteret miljø med en uhøjtidelig omgangstone og kvalitet i højsæde
 • En selvstændig stilling med hele verden som arbejdsplads og med ansvar for et segment med stort vækstpotentiale
 • En stilling med absolut gode personlige udviklingsmuligheder

Med solid backup fra eksisterende salgsorganisation og teknisk afdeling bliver du klædt på til at møde markeder og kunder, og dermed sikre succes og indfrielse af ambitiøse vækstmål.

Danapak Flexibles A/S er en veletableret virksomhed med mere end 60 års virke som leverandør af fleksible emballager til flere brancher, og med stor fokus på innovation, kvalitet, kunden og handling. Danapak Flexibles A/S har domicil i Slagelse, og det forventes derfor, at du har bopæl i hensigtsmæssig køreafstand hertil. En lønpakke forhandles individuelt.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men venter dog gerne på den rigtige kandidat.

Se mere på www.danapakflex.com eller ring til Peder Vester Henriksen – AMBIZZION +45 53296929

Om Danapak Flexibles A/S

Gode produkter fortjener gode emballager- og det er Danapak Flexibles garant for som veletableret virksomhed med mere end 60 års virke som udvikler og leverandør af fleksible emballager med høj kompleksitetsgrad til primært pharma- og fødevare-industrien. Virksomheden har i dag ca. 200 medarbejdere og står med en stærk kundeportefølje med stor fokus på store, internationale mærker samt stærk og attraktiv portefølje af nicheprodukter. Danapak Flexibles er den største enhed i den østrigsk ejede emballage-gruppe Schur Flexibles Group, der i 2017 havde en samlet omsætning på ca. € 350 mio. og mere end 1.500 ansatte fordelt på 16 fabrikker i Europa.

Hvis du ønsker at gøre en forskel i en kundeorienteret virksomhed, hvor du får mulighed for at være en del af et kompetent team, så send ansøgning og CV via nedenstående knap – ”søg stillingen”