-til INTERTEC A/S i Aarhus

AMBIZZION søger for vores kunde INTERTEC en dygtig og erfaren stærkstrømsingeniør.

INTERTEC er en dansk ingeniørvirksomhed beliggende i hjertet af Aarhus, som i mange år med stor succes har arbejdet med spændende internationale opgaver indenfor industriel automation, lufthavnsbelysning, mejeri- og vindmølleprojekter.

INTERTEC har travlt og søger derfor en stærkstrømsingeniør til divisionen, INTERTEC ENGINEERING, som arbejder med projekter til industrielle procesanlæg på det internationale marked.  Du bliver del af et professionelt og engageret team med speciale i teknologisk avancerede systemer i forbindelse med proceslinjer til bl.a. mejeri, foder- og fødevareindustrien.  INTERTEC leverer hovedsagelig sin ekspertise til oversøiske markeder – bl.a. til fiskeindustrien i Chile, hvor virksomheden har eget datterselskab. Derfor…

 har du god erfaring med el-design og el-projektering? Er du hjemmevant med Caddy ++ og kender du Rockwells og Siemens produkter indenfor automation? – Så er du måske den profil vi søger til INTERTEC.

Dine opgaver bliver

 • Design og projektering af el-installationer og –tavler til automationsprojekter
 • Kalkulation, tilbudsgivning og indkøb i samarbejde med projektteamet
 • Udarbejdelse af el-tegninger i Caddy ++ og håndtering af itemlister i Excel
 • Ansvar for vedligehold samt videreudvikling af Caddy ++ platform
 • Medvirken til at optimere el-design
 • Projektering af opgaver ud fra gældende standarder
 • Tilrettelæggelse og gennemførelse af indkøb

Du evner at holde mange bolde i luften inden for el-design og el-projektering samt at være bindeled fra det anvendte hardware til SW-ingeniører i projekterne. Du skal være en stærk sparringspartner til både projektteamet og til Division Manager.

Forventninger til dig

Du har minimum 3-5 års indgående kendskab til el-design og projektering inden for projekter, hvor automation udgør en væsentlig bestanddel. Du er fagligt meget velfunderet og besidder en god balance mellem ”det nørdede” og det udadvendte. Kendskab til el-standarder og maskindirektiv.

Din faglige baggrund er måske som stærkstrømsingeniør, el-installatør eller anden relevant el-teknisk baggrund.

Sprogligt behersker du dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du struktureret og god til at prioritere opgaver i en travl hverdag. Du besidder godt købmandsskab, arbejder selvstændigt og har en positiv tilgang til omverdenen. Endvidere forstår du at kommunikere tydeligt og korrekt med personer med forskellige faglige og kulturelle baggrunde.

Du skal kunne lide at arbejde i en internationalt orienteret virksomhed, hvor der er fokus på forretning og relationer i oversøiske lande.

Vi tilbyder dig

 • Et spændende job i en international virksomhed med højt teknologisk niveau
 • Et team af engagerede og dygtige kolleger
 • Uformelt miljø med gode personlige- som faglige udviklingsmuligheder
 • Attraktive ansættelsesforhold som modsvarer dine kvalifikationer

Ansættelse

Snarest muligt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Leo Brosbøl Sørensen

+45 60408320

lbs@ambizzion.dk

Send ansøgning:

Vil du søge stillingen skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV, samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

AMBIZZION varetager opgaven med at finde den rigtige kandidat. Vi behandler naturligvis din ansøgning 100%  fortroligt og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig.