Er du professionel indkøber med erfaring fra metalbranchen samt skarp og hurtig til at forstå tekniske problemstillinger? Sætter du en ære i at medvirke til gennem din indsats, at den daglige produktion og service kører effektivt baseret på en velsmurt indkøbs- og logistikfunktion? Stortrives du i en teambaseret kultur? Så er du den profil, vi søger for vor kunde Roll-o-Matic A/S.

Roll-o-Matic, udvikler og producere maskiner til fremstilling af plasticposer på ruller i en fuldt automatiseret proces. Roll-o-Matics kundetilpassede løsninger af høj kvalitet leveres i dag til kunder over det meste af verden.  

Stillingen

Med reference til produktions- og logistikchefen skal du bidrage til at indkøbsfunktionen fungerer optimalt m.h.t. såvel daglige indkøb som leverandørevaluering og leverandørudvikling på såvel komponenter som underleverandørydelser.

Dine væsentligste opgaver:

 • Udarbejde, forhandle og vedligeholde priser og rammeaftaler i tæt dialog med leverandørerne
 • Deltage i udarbejdelse af indkøbets strategier, mål og handlingsplaner.
 • Medvirke ved den konstante udvikling af virksomhedens logistiksystemer, så de konstant er opdaterede og opfylder de fremtidige krav til en effektiv leveringslogistik.
 • Deltage i og tage initiativ til generel effektivisering i indkøb, herunder de administrative rutiner.

Du vil indgå i virksomhedens indkøbsteam og her bidrage til –  sammen med engagerede kolleger – at fuldende billedet af den perfektionisme, virksomheden konstant tilstræber.

Vi forventer af dig, at du:

 • har en maskinteknisk baggrund eller relevant indkøbsuddannelse kombineret med teknisk flair
 • kommer med min. 4 års erfaring erhvervet i en ordreproducerende virksomhed i maskinindustrien
 • besidder en naturlig interesse og forståelse for tekniske og logistiske problemstillinger, gerne fra montageproduktion.
 • har solid indsigt/erfaring med moderne ERP-systemer og er stærk bruger af MS Office.

Du har en proaktiv tilgang til opgaveløsning, er kommunikativ stærk, udadvendt samt team-orienteret. Sprogligt begår du dig på dansk og engelsk i skrift og tale. Kan du begå dig på tysk vil det være en fordel.

Vi forventer at du har bopæl i hensigtsmæssig køreafstand til Roll-o-Matics domicil lige vest for Odense, helt tæt på E20-motorvejen.

Vi tilbyder dig:

 • et team af engagerende og kompetente kolleger i et uformelt miljø og med flad organisationsstruktur
 • en kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og handlinger
 • en god fast løn efter kvalifikationer
 • en alsidig hverdag i et miljø præget af humor og åbenhed

Du får mulighed for at præge hverdagen i indkøbsafdelingen. Derudover bliver du en del af en markedsledende og velkonsolideret virksomhed med innovation og kvalitet i højsæde. En virksomhed i vækst, og med særdeles gode og solide perspektiver for fremtiden.

Om virksomheden:

Roll-o-Matics navn er synonymt med høj kvalitet og innovation –

Virksomheden, som blev grundlagt i 1967, var den første producent i verden til at introducere en produktionslinje til fremstilling af plasticposer på ruller i en fuldt automatiseret proces. Roll-o-Matics produkter er af høj kvalitet, bygget til at holde i årtier og samtidigt smidige og nemme at betjene. Siden virksomhedens start er der i mere end 60 lande blevet installeret adskillige tusinde produktionslinjer. Og et koncept baseret på en modulær opbygning af produktionslinjerne betyder, at Roll-o-Matic kan tilbyde en særdeles høj grad af kundetilpassede løsninger. Roll-o-Matic beskæftiger i dag ca. 75 medarbejdere og er i en positiv udvikling. Vækstpotentialet er stort og over de kommende år forventes virksomheden at vokse betydeligt. Læs mere om Roll-o-Matic på http://www.roll-o-matic.com

Næste step:   Upload ansøgning og CV via ”søg stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Ring meget gerne til AMBIZZION, Peder Vester Henriksen 5329 6929 eller Kim Rune Larsen 2010 5858