Application Consultant – Global børsnoteret software- og serviceselskab

Stillingsopslag

Virksomhed:

Enghouse Networks

Stilling:

Application Consultant

Arbejdssted:

Ballerup

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Direktør/Ejer Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk

Er du interesseret i at implementere tekniske forretningskrav af høj kvalitet i softwareplatforme og bygge bro mellem softwareudvikling og kundernes forretning? Du arbejder for kontorerne i Europa, men fra Danmark.

Alle i Enghouse Networks, CDRator, er innovative, problemløsere og relationsbyggere. Hos Enghouse er alle betydningsfulde og nye tiltag, der kan forbedre produkter eller arbejdsprocesser er altid velkomne. Hvis du deler disse ambitioner, kan du nedenfor læse hvad AMBIZZION søger for vores kunde Enghouse Networks i Ballerup (et Enghouse selskab) og dermed kan tilbyde dig.
Der er 5 åbne stillinger.

Om stillingen

Som ny Application Consultant bliver du en del af Professional Services team, der arbejder med at udvikle og vedligeholde faktureringsløsninger til specifikke kunder. Som succesfuld Application Consultant brænder du for at servicere kunder og skabe løsninger, der opfylder deres forretningskrav samt forbedrer kvaliteten af produktet.

I stillingen som Application Consultant forventer vi, at du vil:

 • Bruge dine analytiske evner til at gøre kundernes forretningskrav og tekniske specifikationer til løsningsbeskrivelser.
 • Støtte dine projekter fra analyse til endelig levering, så du overholder de planlagt deadlines i samarbejde med teamets Scrum Master.
 • Støtte udviklere og kvalitetssikringsspecialister i udviklingsfasen af igangværende projekter.
 • Designe nye løsninger og funktioner for at imødekomme specifikke forretningsmål og kundebehov.
 • Dokumentere dine løsninger, skitsere områder der skal forbedres, og bidrage med forslag til at strømline applikationssoftwarefunktioner.
 • Have en udadvendt og pragmatisk tilgang samt at du er i stand til at se et problem som en chance for at finde en løsning.

Vi søger:

 • 2-3 års SQL-databaseforespørgselsfærdigheder.
 • Erfaring i Java foretrækkes, men kræves ikke.
 • Erfaring med webtjenester (SOAP og/eller REST) og Apache Tomcat-webserver.
 • Erfaring med Windows og Unix/Linux-operativsystemer.
 • Gerne erfaring inden for telekommunikation, økonomi eller CRM-løsninger.
 • Stærke analytiske evner samt evnen til at multitaske.
 • Uddannelsesmæssig baggrund inden for datalogi, databehandling, teknik eller it.
 • Gode engelskkundskaber, både skriftligt og mundtligt.
 • Evne til at skabe gode kundeservice oplevelser.
 • Proaktiv teamplayer, som er åben for at diskutere problemer/opgaver/prioriteter med kolleger.

Du tilbydes:

En udfordrende og spændende stilling i en dynamisk organisation med et positivt arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved både at være entusiastisk og uformelt. Virksomheden er stolte af, at have en god balance mellem arbejdsliv og privatliv med en række personalegoder, herunder pensionsordning, sundhedsforsikring, fleksibel arbejdstid, ekstra feriedage, sociale arrangementer og god plads til at lære og udvikle sig. Virksomheden har også et struktureret introduktionsprogram, der hjælper nye medarbejdere i gang i deres nye rolle. Virksomheden er beliggende i lette moderne faciliteter vest for København (Ballerup) tæt på offentlig transport og større veje.

Næste step

CV sendes via nedenstående ”søg stillingen” og gerne også motiveret ansøgning. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Kontakt meget gerne til AMBIZZION, dvs. primære kontaktperson er: Peder Vester Henriksen  (5329 6929, pvh@ambizzion). Kontakt alternativ Lars Bøgelund (6037 5723, lb@ambizzion.dk). 

Er det her job dig?

Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Lars Bøgelund - Ejer og partner i Ambizzion

Backup

Direktør/Ejer Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk

Vi søger også