Bæredygtighedsrådgiver til ambitiøst team i København

Stillingsopslag

Virksomhed:

ABC Rådgivende Ingeniører

Stilling:

Bæredygtighedsrådgiver

Arbejdssted:

Glostrup

Direktør/Partner Leo Brosbøl Sørensen
+45 60 40 83 20 · lbs@ambizzion.dk
Rekrutteringskonsulent Kristoffer Kudsk
+45 28 60 11 70 · kjk@ambizzion.dk
ABC Rådgivende ingeniører

Er du passioneret omkring udvikling af bæredygtige løsninger indenfor byggeriet? Vil du være del af et fagligt stærkt team af specialister? Og har du fingeren på pulsen indenfor certificeringer, bæredygtighedsklasser og den seneste udvikling indenfor byggeriet? Så er du måske den profil, vi søger.

AMBIZZION søger dygtig og erfaren bæredygtighedsrådgiver til ABC Rådgivende Ingeniører i København

Bæredygtigheden vokser i ABC

ABC Rådgivende Ingeniører ønsker at gøre en forskel! For verden, naturen og mennesket – et aktivt valg, man som virksomhed og branche er forpligtet til at påtage sig. Virksomheden har høje ambitioner og en ledelse, som skubber aktivt til den grønne omstilling og bæredygtige helhedsløsninger inden for byggeriet.

ABC er en succesfuld rådgivende ingeniørvirksomhed med flot og moderne hovedsæde i Glostrup og afdelinger i Silkeborg og Riga. De er omkring 110 specialister, ildsjæle og fagnørder, som understøtter og leverer innovative og banebrydende byggeprojekter. Det går stærkt og for 7. år i træk blev virksomheden i 2022 kåret til Gazelle virksomhed.

Hos ABC Rådgivende Ingeniører er bæredygtighed en forpligtigelse og der lægges meget vægt på værdier og personlig udvikling. Med højt til loftet og tæt på beslutninger byder virksomheden indenfor til udvikling, ansvar og medbestemmelse.

Kultur med passion

Ånd og kultur er åben, ambitiøs og kollegial med en meget aktiv personaleforening med høj tilslutning. Organisationen har en flad struktur, som gør, at man kommer tæt på beslutninger. Du bliver inddraget og delagtiggjort i organisationen med store muligheder for at præge egen position.

Dine opgaver

Dine arbejdsopgaver vil i høj grad afhænge af dine kompetencer, erfaringer og  interesser. Det kan for eksempel være:

 • Deltage i projekteringsteams med råd og vejledning om   bæredygtighed
 • Indsamle og analysere data til den frivillige bæredygtighedsklasse og DGNB
 • Bidrage internt til vores arbejde med bæredygtige konstruktioner
 • Drive bæredygtighedsledelse fra projektudvikling til færdigt byggeri
 • Udføre LCA og LCC-beregninger på alle typer byggeri
 • Udarbejde dokumentation og opstilling af cirkulære og  økonomiske modeller for byggeri samt ressourcekortlægning
 • Udvikle interne værktøjer og arbejdsgange som led i vores mål om et bæredygtigt kontor

Din baggrund

Du har bred erfaring med byggeri, en veletableret faglighed og et ønske om at arbejde seriøst med udvikling af bæredygtigt byggeri. Du formår også at kommunikere svær faglig viden på et forståeligt niveau. Derudover er det en fordel, hvis du er uddannet DGNB konsulent eller auditor – men ikke et krav. Det er vigtigt, at du er sulten på udfordringer, har en positiv tilgang til sine omgivelser, er ansvarsbevidst og samarbejdsorienteret. Du trives med en bred vifte af opgaver, hvor overblik og struktur bliver anvendt til at drive leverancerne succesfuldt.

Vi tilbyder

TIL DIG, der har lyst til at samarbejde med nogen af de mest passionerede aktører og kandidater i branchen om en fælles sag – at tage ansvar for en bæredygtig byggebranche! Og at blive del af et allerede stærkt etableret team, med høj faglighed, diversitet og høje ambitioner, som alle gør deres bedste frem mod en mere bæredygtig verden.

 • Et spændende job i en unik virksomhed med højt teknologisk niveau
 • Uformelt miljø med store personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • Attraktive ansættelsesforhold som modsvarer dine kvalifikationer
 • En virksomhed i vækst med store ambitioner og højt til loftet
 • Mulighed for efteruddannelse i form af kurser mv.
 • Et uformelt miljø med fokus på arbejdsglæde, teamwork og  læring samt en aktiv personaleforening med årlig studietur, sommerfest, julefrokost, fredagsbare og andre både sociale og faglige arrangementer

Næste skridt

Motiveret ansøgning og CV sendes til AMBIZZION via nedenstående knap ”Søg Stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen– mobil 60408320 eller sende en e-mail til lbs@ambizzion.dk.

Er det her job dig?

Leo Brosbøl Sørensen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Leo Brosbøl Sørensen
+45 60 40 83 20 · lbs@ambizzion.dk
Kristoffer Kudsk - AMBIZZION

Backup

Rekrutteringskonsulent Kristoffer Kudsk
+45 28 60 11 70 · kjk@ambizzion.dk

Vi søger også

Er du maskiningeniør, og har du flere års ledelseserfaring fra en maskin- eller ordreproducerende virksomhed? Har du erfaring med at fremtidssikre...