Miljørådgiver til INGENIØR´NE

Stillingsopslag

Virksomhed:

INGENIØR´NE

Stilling:

Miljørådgiver

Arbejdssted:

Jylland og Fyn

Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Direktør/Partner Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk

Kan du se dig selv bidrage med rette miljørådgivning i og omkring opgaver for bygherrer, virksomheder og myndigheder samt i forhold til dine kolleger i den øvrige interne organisation? Vil du med på et hold, hvor højt fagligt niveau, fællesskab, udvikling, arbejdsglæde og trivsel i den grad er i fokus?

Vores kunde, INGENIØR’NE, har et stærkt mindre team med miljø som primær fokus. Strategien er klar og behovet er stort. Som Miljørådgiver hos INGENIØR’NE, er du en del af en stor helhed i et mindre team. Den store helhed er i projektarbejdet, hvor du vil arbejde tæt sammen med kollegaer på tværs af lokation og faglighed for sikring af krav til miljø imødekommes.

Jobbet:

Du skal med din ekspertviden indenfor miljøområdet bidrage positivt til projekternes fremdrift. Du skal favne fagligt bredt i varierende opgaver. Med dine kompetencer, og naturlige nysgerrighed for tendenser og krav indenfor miljø, sikrer du kvalitet og selvstændig varetagelse af projekter.

Udpluk af opgaver for bygherrer, virksomheder og myndigheder:

  • Miljøtilladelser for virksomheder (miljøgodkendelse / tilslutningstilladelse, VVM screening m.m.)
  • Jordhåndteringsplaner i samarbejde med underleverandør i forbindelse med bygge- og anlægsprojekt
  • Vurdering af miljøkortlægningsrapport, udarbejdelse af miljøsanerings- og nedbrydnings- beskrivelse samt miljøsaneringsbeskrivelser ved miljøproblematisk byggeaffald
  • Håndtere og projektere miljø- og affaldsprojekter
  • Faglig vurdering vedr. affald, luft, støj, kemikalier og spildevand

Om dig:

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har en teknisk uddannelse, der er kombineret med erfaring indenfor miljø og kendskab til processer og faser i byggeriet. Herunder viden om faser i og omkring nybyg, renovering, nedbrydning etc. Du brænder for dit felt og er nysgerrig på at bygge yderligere miljøteknisk viden på din nuværende erfaring.  Som synlig og nærværende profil er du stærk i dialogen med interessenter såvel eksternt som internt, og du trives i et dynamisk miljø, hvor opgaverne kan være forskelligartede. Du har naturlige gode samarbejdsevner, er fleksibel, handlingsorienteret, og teamplayeren, der samtidigt arbejder selvstændigt og struktureret.

Du tilbydes:

Hos INGENIØR’NE prioriteres den faglige og personlige udvikling højt, og der lægges stor vægt på det gode samarbejde internt og eksternt. Der er masser af spændende opgaver og erfaring i organisationen. INGENIØR´NE er i rivende udvikling og kan tilbyde mange udfoldelsesmuligheder. Som kollegaer bakker man hinanden op og bidrager til hinandens udvikling i et uformelt tværfagligt miljø med fart på og højt til loftet.

Du får ca. 180 kompetente og motiverede kollegaer, som arbejder sammen på tværs af de 4 kontorer i henholdsvis Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus. Du får mulighed for at arbejde på dét af de 4 kontorer, der matcher dig og din bopæl bedst. Du tilbydes en lønpakke, som matcher din ballast og erfaring, og du får gode muligheder for at bygge på din viden i form af efteruddannelse.

Næste step:

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte AMBIZZION – Peder Vester Henriksen, mobil: 53 29 69 29  

Upload ansøgning og CV via nedenstående link.

Om virksomheden:

INGENIØR’NE har 50 års erfaring med ledelse af byggeprojekter og rådgivning. INGENIØR’NE håndterer mangeartede opgaver indenfor uddannelse, service, industri, boliger, administration, idræt og sundhed med private bygherrer og bygherrer fra erhvervslivet og den offentlige sektor.

Se mere på: arbejdehosingenior-ne.dk/ og ingenior-ne.dk

Er det her job dig?

Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Lars Bøgelund - Ejer og partner i Ambizzion

Backup

Direktør/Partner Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk

Vi søger også

Er du maskiningeniør, og har du flere års ledelseserfaring fra en maskin- eller ordreproducerende virksomhed? Har du erfaring med at fremtidssikre...