Bygherrerådgiver til ekspansivt specialområde – nyoprettet stilling

Stillingsopslag

Virksomhed:

OBH Rådgivende Ingeniører A/S

Stilling:

Bygherrerådgiver til ekspansivt specialområde – nyoprettet stilling

Arbejdssted:

Odense, Århus eller Måløv afhængig af din bopæl

Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Senior Partner Kim Rune Larsen
+45 20 10 58 58 · krl@ambizzion.dk

For vores kunde OBH Rådgivende Ingeniører søger AMBIZZION på baggrund af en solid tilgang af opgaver med nybyggeri, renovering og ombygning af svømmebade den bygherrerådgiver, som har lyst, evne og erfaring til at bidrage til realisering af virksomhedens målsætning om en ledende position på dette forretningsområde.

Stillingen

Som bygherrerådgiver er din opgave at stå i spidsen for gennemførelsen af renoveringer og nyopførelse af svømmebade, hvor du gennem din rådgivning for alle interessenter sikrer den størst mulige værdi i projektet. Du bidrager med viden om de udfordringer og særlige krav, der knytter sig til bygningsdele placeret i aggressive miljøer. Du opbygger og udvikler kunderelationer gennem levering af værdiskabende resultater kendetegnet af veltilrettelagte og veludførte processer sammen med vores samarbejdspartnere.

Bygherrerådgivning generelt og området for svømmebade specielt er et markant voksende forretningsområde hos OBH Rådgivende Ingeniører, og du vil således komme til at indgå i et særdeles stærkt og velfunderet bygherrerådgiver-team.

Du vil i din funktion referere til forretningschef, Søren Qvist Hansen og kan operere ud fra OBH Rådgivende Ingeniører’s lokation i Odense, Århus eller Måløv afhængig af din bopæl.

Væsentlige opgaver:

 • Fokus på den gode kundeoplevelse, præget af dit nærvær samt kompetent, situationsbestemt sparring og projektledelse
 • Inddragelse af projektaktørenes kompetencer og medvirke til, at man spiller hinanden gode
 • Konstruktiv og professionel håndtering af udfordringer, som måtte opstå undervejs i processen
 • Håndtere juridiske aftaleforhold både skarpt og pragmatisk med respekt for alle parter

Det forventes af dig, at

 • du har en solid erfaring med ledelse af større byggeprojekter i totalentreprise eller eventuelt fra lignende rådgiverstilling.
 • du er robust
 • du med en proaktiv tilgang og gåpåmod kombineret med solid byggeteknisk forståelse kan optræde som kompetent sparringspartner for kunder og kolleger
 • du kommer med viden om konstruktioner og installationer i svømmebade og/eller betonkonstruktioner i aggressive miljøer
 • du kan træffe beslutninger, udviser rettidig omhu og stiller krav til dig selv og dine samarbejdspartnere
 • du skaber et godt og smidigt samarbejde med alle interessenter med udgangspunkt i dine menneskelige egenskaber og stærke kommunikative evne.

Du tilbydes hos OBH Rådgivende Ingeniører:

 • Et selvstændigt, ansvarsfuldt og udfordrende job
 • Et team af fagligt kompetente kollegaer i et dynamisk og handlekraftigt miljø
 • Attraktive medarbejderforhold, pensionsordning, sundhedsforsikring, aktiv personaleforening, sports-, kultur- og familiearrangementer
 • Konkurrencedygtig løn

Du indgår i en flad, udviklingsorienteret organisation med et uformelt miljø og tæt på den daglige ledelse. Bygherrerådgivning i OBH Rådgivende Ingeniører understøttes af virksomhedens øvrige stærke forretningsområder med engagerede, faglige specialister. Personlig, individuel udvikling vægtes i samme grad som teamarbejde og udbredt videndeling.

Interesseret?

Har du lysten og kompetencerne til at styrke bygherrerådgivning i en udviklingsorienteret virksomhed, så send ansøgning og CV via nedenstående knap ”søg stillingen”. Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende – og naturligvis med diskretion.

Ring gerne til Peder Vester Henriksen, mobil 5329 6929 eller Kim Rune Larsen, mobil 2010 5858

Om OBH Rådgivende Ingeniører:

Virksomheden blev stiftet i 1965 har dermed 55 års erfaring med byggebranchen og fremstår i dag som en særdeles veletableret rådgivende ingeniørvirksomhed med ca. 200 ansatte. Hovedsædet er placeret i Odense med afdelinger i København og Aarhus. OBH Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder rådgivning inden for en lang række aspekter af byggeri, hvor hovedforretningsområder er Boliger, Institutioner og Kontorarbejdspladser, herunder projektering, tilsyn og mangelgennemgang, miljø og sundhed samt bygherrerådgivning i forbindelse med byggeri og renovering. OBH Rådgivende Ingeniører er tillige Danmarks førende udbyder af huseftersyn tilstandsrapport, el-eftersyn og energimærkning. OBH Rådgivende Ingeniører A/S er nu også på markedet med OBH brandinspektion.  Læs mere:  www.obh-gruppen.dk

Er det her job dig?

Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Kim Rune Larsen - Senior Partner i Ambizzion

Ansvarlig

Senior Partner Kim Rune Larsen
+45 20 10 58 58 · krl@ambizzion.dk

Vi søger også

Er du maskiningeniør, og har du flere års ledelseserfaring fra en maskin- eller ordreproducerende virksomhed? Har du erfaring med at fremtidssikre...