Direktionssekretær – SP Group A/S

Stillingsopslag

Virksomhed:

SP Group A/S

Stilling:

Direktionssekretær

Arbejdssted:

Søndersø

Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Direktør/Partner Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk

Har du flere års erfaring som PA, direktionssekretær eller lignende? Motiveres du af at være tæt på de strategiske og organisatoriske beslutninger? Er du serviceminded og struktureret – og er du flydende på dansk og engelsk?    

For vores kunde, SP Group A/S større dansk børsnoteret vækstende industrikoncern med aktiviteter og produktionsenheder rundt omkring i verden, søger AMBIZZION en direktionssekretær. Nuværende direktionssekretær er efter mange års virke på vej på pension.

Jobbet:

Du bliver et centralt omdrejningspunkt i forhold til især den administrerende direktør, men også den øvrige direktion, som du understøtter i aktiviteter på daglig basis.  

Væsentligste opgaver og ansvar er:

 • Forberede og klargøre materialer til møder, inklusive bestyrelsesmøder
 • Forberede materialer og præsentationer generelt
 • Udarbejde ugentlige ledelsesrapporter
 • Udarbejde kvartalsrapporter til bestyrelsen
 • Koordinere udarbejdelse af årsrapport
 • HR-relaterede opgaver på ledergruppeniveau
 • Korrekturlæsning, generel support og deltagelse i ad hoc projekter

Du tager naturligt ansvar for, at der er fremdrift samt bidrager til, at hverdagen fungerer optimalt for den administrerende direktør. Du understøtter de administrative processer via dit flair for planlægning og praktik. Du samarbejder internt med mange kollegaer på tværs af sites og lande. Derudover håndterer du en række opgaver omkring eksterne stakeholders.

Om dig:

Du er udadvendt, trives i en rolle med mange opgaver og kontaktflader. Som direktionssekretær får du stor indsigt i forretningen og fremtidige tiltag, hvilket du håndterer loyalt og med stor personlig integritet.

 • Du har antageligvis en videregående kandidatuddannelse, eksempelvis cand. negot, cand. merc.. eller anden relevant uddannelse
 • Minimum i nærheden af 10 års relevant erfaring fra en lignede position eller fra en international salgsafdeling
 • Du kommunikerer flydende på højt niveau i forhold til dansk og engelsk i skrift og tale og har talent for kommunikation og koordination
 • Du er troværdig og har gode samarbejdsevner, og du befinder dig godt på alle niveauer i organisationen
 • Du er struktureret og målrettet samtidig med, at du har et godt overblik med sans for detaljer og kvalitet
 • Du er serviceminded, omstillingsparat, ambitiøs og tager selv ansvar, ligesom du trives med både praktiske og strategiske problemstillinger

Du tilbydes:

Et spændende og centralt job i en koncern, der er i fortsat vækst og med gode perspektiver for fremtiden. En alsidig hverdag med fleksibilitet, hvor du med din indsats bidrager på flere områder og niveauer. Du kan dermed sætte aftryk på, at handlinger, kommunikation og processer generelt glider og håndteres optimalt. Du bliver en del af en kultur med ”høj til loftet”.

Virksomheden har sites rundt omkring i verden som blandt andet bevirker, at du får en bred berørings- og kontaktflade. Der er plads til, at du kan udvikle dig gennem opgaver med selvstændighed, ansvar og personlig udvikling. Attraktive løn- og ansættelsesvilkår kan forventes og vil matche din uddannelse og erfaring. Din arbejdsplads er beliggende i Søndersø, vest for Odense. I Søndersø er en af koncernens mange sites placeret. I et mindre omfang vil dit arbejde ligeledes finde fra andet site, der er placeret i Juelsminde.

Se mere på: http://www.sp-group.dk   

Om virksomheden:

SP Group er etableret i 1972 og har hovedkvarter i Danmark. SP Group producerer formstøbte emner i plast og komposit samt udfører overfladebelægning på plast- og metalemner. SP Group er en førende leverandør af plastforarbejdede emner til industrien og har et stigende salg (produkterne markedsføres og sælges i tæt ved 100 lande) og voksende produktion fra egne fabrikker i Danmark, Kina USA, Letland, Slovakiet, Sverige, Finland, Polen og Thailand. SP Group har desuden salgs-og serviceselskaber i Sverige, Norge, Holland og Canada. SP Group er noteret på NASDAQ Copenhagen A/S og har i 2023 ca. 2500 medarbejdere.

Næste step:

Motiveret ansøgning og CV sendes til AMBIZZION via nedenstående knap ”Søg Stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvor ansøgninger behandles løbende. Kontakt gerne Peder Vester Henriksen (5329 6929, pvh@ambizzion.dk) eller Lars Bøgelund (6037 5723, lb@ambizzion.dk) for en nærmere drøftelse af denne jobmulighed.  

Er det her job dig?

Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Lars Bøgelund - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk

Vi søger også