ELECTRICAL ENGINEER – Styringstavler til højprofilerede proceslinjer

Stillingsopslag

Virksomhed:

Roll-o-Matic

Stilling:

Electrical Engineer

Arbejdssted:

Odense-området

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Senior Partner Kim Rune Larsen
+45 20 10 58 58 · krl@ambizzion.dk
Roll-o-Matic A/S

Har du en solid el-teknisk baggrund med indgående kendskab til opbygning af styringstavler? Kan du udarbejde el-diagrammer i topkvalitet? Motiveres du af at kunne bidrage med udarbejdelsen af den skriftlige og visuelle dokumentation for såvel kolleger som kunder – og dermed bidrage aktivt til at fuldende billedet af den perfektionisme, Roll-o-Matic konstant tilstræber i alle leverancer?

Roll-o-Matic, udvikler og producerer maskiner til fremstilling af plastikposer på ruller i en fuldt automatiseret proces. Virksomhedens vækstrejse har været solid igennem de seneste år

Stillingen

Med reference til virksomhedens Automation Manager, vil du som del af udviklings- teamet bidrage med dine stærke kompetencer til at udvikle og sikre den el-tekniske dokumentationen af Roll-o-Matics kundetilpassede løsninger. Udviklingsteamet er homogent og består af erfarne el- og maskiningeniører, samt teknikere. Med egen produktion af styringstavler vil du i dagligdagen opleve en kvalificeret sparring med elektrikere og automations-teknikere.

Dine væsentligste opgaver:

 • Udvikling, opdatering og vedligeholdelse af el-diagrammer.
 • Etablering og vedligeholdelse af dokumentation og manualer til internt såvel som eksternt brug.
 • Deltagelse i udviklingen af nye maskiner efter gældende standarder – med tilhørende UL-certificeringen.
 • Deltage ved interne Indkøringstests.

Det forventes af dig, at du

 • Kommer med en el-teknisk baggrund – gerne med kendskab til PLC-styring.
 • Har kendskab til PCSchematic, E-plan eller lignende CAD-programmer.
 • Har lyst til at arbejde med dokumentation på såvel dansk som engelsk.
 • Er øvet i brugen af Microsoft Office programmerne.

Du har et udpræget kvalitetsfokus og en struktureret tilgang til din opgaveløsning – og tænker brugerorienteret ved udfærdigelsen af dokumentationsmaterialet. Med hensyn til PCSchematic vil du fra opstart og løbende herefter blive opdateret i brugen heraf.

Du tilbydes

 • Et team af engagerende og kompetente kolleger i et uformelt miljø og med flad organisationsstruktur.
 • Et grundigt introduktionsforløb i virksomheden og din funktion.
 • En kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og handlinger.
 • God mulighed for planlægning af din arbejdstid i samarbejde med dit team.
 • En konkurrencedygtig lønpakke med tilhørende sundhedssikring.

Du vil opleve frihed under ansvar, idet dine opgaver forudsættes løst med stor selvstændighed. Derudover bliver du en del af en markedsledende og velkonsolideret virksomhed med innovation og kvalitet højsæde. En virksomhed i vækst, og med særdeles gode og solide perspektiver for fremtiden.

Roll-o-Matics navn er synonymt med høj kvalitet og innovation

Virksomheden, som blev grundlagt i 1967, var den første producent i verden til at introducere en produktionslinje til fremstilling af plasticposer på ruller i en fuldt automatiseret proces. Roll-o-Matics kundetilpassede løsninger af høj kvalitet leveres i dag til kunder over det meste af verden. Roll-o-Matics produkter er bygget til at holde i årtier og samtidigt smidige og nemme at betjene. Siden virksomhedens start er der i mere end 60 lande blevet installeret adskillige tusinde produktionslinjer. Og et koncept baseret på en modulær opbygning af produktionslinjerne betyder, at Roll-o-Matic kan tilbyde en særdeles høj grad af kundetilpassede løsninger. 

Roll-o-Matic beskæftiger i dag knap 100 medarbejdere og er i en positiv udvikling. Vækstpotentialet er stort og over de kommende år forventes virksomheden at vokse betydeligt. Se en præsentationsvideo her: https://www.roll-o-matic.com/videos/presentation/

Næste step:  

Upload ansøgning og CV via ”søg stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Ring meget gerne til AMBIZZION, Peder Vester Henriksen 5329 6929 eller Kim Rune Larsen 2010 5858

Er det her job dig?

Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Kim Rune Larsen - Senior Partner i Ambizzion

Ansvarlig

Senior Partner Kim Rune Larsen
+45 20 10 58 58 · krl@ambizzion.dk

Vi søger også