INAC Global Executive Search – når verden vokser, vokser vi

Job postings

Company:

Position:

Place of work:

De fleste virksomheder er blevet stærkt påvirkede af øgede, igangværende ændringer i globaliseringen, voksende betydning af nye markeder, øgede handelsmængder, verdensomspændende indkøbsaktiviteter og den hurtige udvikling af nye teknologier. Organisationer bevæger sig mod at blive virkelig internationale ved at have etablerede salgs-, service-, produktions- og ingeniørfaciliteter over hele kloden. Disse multinationale organisationer mødes af enorme udfordringer med at styre komplekse strukturer og med at finde, rekruttere og fastholde toptalenter globalt.

Internationalt samarbejde med store muligheder

Headhunter- og rekrutteringsvirksomheden AMBIZZION er nu medlem af Inac Global Executive Search – en international organisation med mere end 60 headhuntere og search kontorer fordelt på 36 lande i verden og en repræsentation over 6 hele kontinenter. INAC og dermed AMBIZZION nu er repræsenteret i Syd- og Nordamerika, Asien, Mellem østen, Afrika og selvfølgelig i Europa.

Høj grad af kvalitet og service – kloden rundt

I 30 år har INACs medlemmer opfyldt kundernes rekrutteringsbehov gennem uovertruffen lokal ekspertise, global rækkevidde og meget personlig og professionel support. Inac-medlemmer deler en passion for at præstere det ypperste og at levere fremragende service og udvikle langsigtede, strategiske kundepartnerskaber. Medlemsvirksomheder mødes regelmæssigt for at dele deres ekspertise, forbedre bedste praksis og for at samarbejde tæt med målet  – at levere succesfulde løsninger.

Alle medlemmer af INAC får foretaget en dybdegående evaluering af firmaets værdier, omdømme og erfaring på deres lokale markeder for at sikre kvalitet i arbejdet over hele kloden. INAC-medlemmer arbejder lokalt og globalt og samarbejder på tværs af grænser med andre medlemsteams.

Samarbejde med åbenlyse fordele

En del af AMBIZZIONs internationale kunder nyder allerede godt af samarbejdet og virksomheden forventer at kunne tilbyde flere nogle de åbenlyse fordele, som INAC-medlemskabet indebærer.

Hvad enten det drejer sig om ansættelser af lokale medarbejdere eller rekruttering og onbording af udenlandsk arbejdskraft til Danmark – og i udlandet.

Is this job right for you?

We are also looking for