Energikonsulenter – til hele landet

Stillingsopslag

Virksomhed:

OBH Rådgivende Ingeniører A/S

Stilling:

Energikonsulenter - til hele landet

Arbejdssted:

Odense, Århus eller Måløv afhængig af din bopæl

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Senior Partner Kim Rune Larsen
+45 20 10 58 58 · krl@ambizzion.dk

For vores kunde OBH Rådgivende Ingeniører søger AMBIZZION på baggrund af en solid tilgang af opgaver Energikonsulenter til udarbejdelse af energimærker på erhvervsbygninger og flerfamiliehuse. Som Energikonsulent bliver du del af et voksende landsdækkende Energikonsulent-team. Du bidrager som specialist til at sikre fortsat høj kvalitet i ydelserne samt medvirker til realisering af virksomhedens målsætning om en ledende position på dette forretningsområde.

Stillingen

Du udarbejder energimærker på erhvervsbygninger og flerfamiliehuse. Aftalen med kunden sker via OBH Rådgivende Ingeniørers hovedkontor. Kundecenteret booker opgaven til dig, og tilsvarende sikrer administrationen efter løsning af opgaven, at rapporten leveres til kunden. Du varetager selvstændigt dine daglige opgaver samtidigt med, at du indgår i et team, hvor sparring er i højsæde. Din tid vil i store træk fordele sig 50/50 mellem den tid, du anvender til gennemgang og besigtigelse af bygningen, og den tid du anvender på energiberegningen og udarbejdelse af rapport.

Du vil i din funktion referere til den i din region pågældende Regionsleder for energimærkning, og du vil operere ud fra din bopæl. Dertil har du mulighed for, at den administrative del af dit arbejde sker på en af virksomhedens adresser i hhv. Odense, Aarhus eller Måløv. Afhængigt af din bopæl bliver du del af teamet, der dækker enten (Øst) Sjælland, (Vest) Midt/Nordjylland eller (Syd) Sydjylland/Fyn.

Du bruger den sidste nye digitale teknologi til udfærdigelse af rapporter, og du får et stærkt back-office til at understøtte dig i din daglige indsats. Her sidder fagligt specialiserede kompetencer, der bidrager til at du sammen med det øvrige team kan levere ydelser af høj kvalitet og til forventet tid.

Hvem er du?

Du er selvstændig og ansvarsbevidst i din tilgang til opgaverne. Du sikrer, at kunden får en god behandling og oplever professionalisme og tryghed ved hver eneste besøg. Du er imødekommende, og din tilgang til andre mennesker er præget af nysgerrighed og åbenhed. Du er tillidsvækkende, engageret og god til at skabe relationer. Du tager ejerskab på dine opgaver, og finder det naturligt at bidrage dine kolleger med erfaringer og viden.

Du har en relevant baggrund, hvor du teknisk/fagligt kan forholde dig til bygninger. Du kan være uddannet bygningskonstruktør, maskinmester, ingeniør, energiteknolog eller lignende, og har du en håndværksmæssig baggrund vil det være et plus.

Du har i dag en uddannelse som Energikonsulent – EMO1 + EMO2.

Du tilbydes hos OBH Rådgivende Ingeniører:

  • Et selvstændigt, ansvarsfuldt, afvekslende og udfordrende job
  • Et team af fagligt kompetente kollegaer i et dynamisk, uformelt og handlekraftigt miljø
  • Attraktive medarbejderforhold; pensionsordning, sundhedsforsikring, aktiv personaleforening, sports-, kultur- og familiearrangementer

Energimærkning-området i OBH Rådgivende Ingeniører understøttes af virksomhedens øvrige stærke forretningsområder med engagerede, faglige specialister. Personlig, individuel udvikling vægtes i samme grad som teamarbejde og udbredt vidensdeling.

OBH Rådgivende Ingeniører leverer specialistydelser i høj kvalitet. Der lægges stor vægt på, at du som medarbejder har mulighed for at blive udfordret både fagligt og personligt. Der arbejdes tværfagligt og teamorganiseret for at skabe en flad organisation, hvor man er tæt på ledelsen, og for at sikre videndeling, sparring og den individuelle udfordring.

Interesseret?

Har du lysten og kompetencerne til et virke i en selvstændig funktion, hvor du med din indsats bidrager til at styrke energimærkning-området yderligere i en udviklingsorienteret virksomhed, så send ansøgning og CV via nedenstående knap ”søg stillingen”. Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende – og naturligvis med diskretion.

Ring gerne til Peder Vester Henriksen, mobil 5329 6929 eller Kim Rune Larsen, mobil 2010 5858

Om OBH Rådgivende Ingeniører:

Virksomheden blev stiftet i 1965 har dermed 55 års erfaring med byggebranchen og fremstår i dag som en særdeles veletableret rådgivende ingeniørvirksomhed med ca. 200 ansatte. Hovedsædet er placeret i Odense med afdelinger i København og Aarhus. OBH Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder rådgivning inden for en lang række aspekter af byggeri, hvor hovedforretningsområder er Boliger, Institutioner og Kontorarbejdspladser, herunder projektering, tilsyn og mangelgennemgang, miljø og sundhed samt bygherrerådgivning i forbindelse med byggeri og renovering. OBH Rådgivende Ingeniører er tillige Danmarks førende udbyder af huseftersyn tilstandsrapport, el-eftersyn og energimærkning. OBH Rådgivende Ingeniører A/S er nu også på markedet med OBH brandinspektion.  Læs mere:  www.obh-gruppen.dk

Er det her job dig?

Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Kim Rune Larsen - Senior Partner i Ambizzion

Ansvarlig

Senior Partner Kim Rune Larsen
+45 20 10 58 58 · krl@ambizzion.dk

Vi søger også