Faglig og ambitiøs El-ingeniør

Stillingsopslag

Virksomhed:

OBH Rådgivende Ingeniører A/S

Stilling:

Faglig og ambitiøs El-ingeniør

Arbejdssted:

Odense

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Senior Partner Kim Rune Larsen
+45 20 10 58 58 · krl@ambizzion.dk

Er du skarp på projektering af el-installationer i byggeriet? Ønsker du at være med til at præge den faglige udvikling internt i virksomheden indenfor dit fagområde. Og kan du se dig selv i en udviklingsorienteret og solidt funderet rådgivende ingeniørvirksomhed? Så er OBH Rådgivende Ingeniører stedet, hvor dine kompetencer kan komme i spil.

Bliv el-ingeniør hos OBH Rådgivende Ingeniører

For OBH Rådgivende Ingeniører søger AMBIZZION el-ingeniøren, der kan være med til at styrke virksomhedens fagområde inden for el-projektering. Du bliver et vigtigt medlem i et stærkt team, hvor man dyrker det faglige og sociale fællesskab.

Dit arbejdsområde vil være rådgivning og projektering af installationer inden for alle typer af byggeri – herunder erhvervsbyggeri, skoler og etageboliger – kombineret med renoveringsopgaver. Du vil bl.a. være ansvarlig for udarbejdelse af udbudsmateriale, udførsel af fagtilsyn samt kontrakt- og økonomistyring på egne projekter.

Med reference til din teamleder bliver du en del af en stærk, teamopbygget organisation i Odense, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag i et uformelt miljø. Virksomheden er præget af en flad organisationsstruktur, hvilket betyder, at du vil være tæt på den daglige ledelse, hvor du vil indgå i et tværfagligt team med andre dygtige kolleger og ingeniører.

OBH Rådgivende Ingeniører varetager generel ingeniørrådgivning indenfor alle fag. Du vil derfor indgå i en organisation, hvor du altid vil kunne finde en kollega at spare med og således kunne give din kunde den bedste 360 graders rådgivning.

Kompetencer

  • Stærkstrømsingeniør eller el-installatør, gerne med en baggrund som elektriker
  • 2 års erfaring med projektering af installationer
  • Fortrolig med digitale værktøjer og har flair for at lære nye metoder
  • En detaljeorienteret, systematisk tilgang til opgaveløsning
  • Meget gerne erfaring med rådgiverbranchen.

Som person er du selvkørende med veludviklet rådgivningsflair, da du skal kunne redegøre for dine løsningsforslag overfor kunder og samarbejdspartnere. Med din solide tekniske faglighed evner du selvstændigt at formidle og løse rådgivningsopgaver. Endelig motiveres du af faglig udvikling for dig selv og dit team.

OBH Rådgivende Ingeniører tilbyder dig

  • et udviklende job i en innovativ virksomhed, der gerne vil være med til at skabe fremtiden
  • stor mangfoldighed i kundegrundlag og opgaver
  • et miljø præget af faglig sparring, godt humør, effektivitet og handlekraft
  • konkurrencedygtig lønpakke, attraktive medarbejderforhold, aktiv personaleforening m.m.
  • løbende uddannelses- og team-arrangementer.

Interesseret? 

AMBIZZION forestår rekrutteringsprocessen for OBH Rådgivende Ingeniører. Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV via nedenstående knap ”Søg Stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kim Rune Larsen, mobil 2010 5858 eller Peter Vester Henriksen, mobil 5329 6929. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Hvem er OBH Rådgivende Ingeniører

OBH Rådgivende Ingeniører er ikke bange for at gøre tingene lidt anderledes, men altid med det formål at skabe bedre rammer for os mennesker – uanset om det er i boliger, institutioner eller på arbejdspladserne, 

Ved hjælp af strukturerede data fra mange tusinde bygningsinspektioner gennemført af egne medarbejdere kombineret med 60 års erfaring inden for byggeriet, er opnået ultimativ indsigt i det praktiske og levede liv i vores bygninger. Derved er der således gjort plads til at praksis kan få lov at udfordre teorierne, hvilket sikrer mere værdi for virksomhedens kunder og samarbejdspartnere. 

OBH Rådgivende Ingeniører har tårnhøje ambitioner om at blive den mest effektive og brugerorienterede bygningsrådgiver i markedet i en overbevisning om, at det er sådan virksomheden skal blive stadig dygtigere til at levere til tiden, til prisen og i den lovede kvalitet. Og derved også bygge en bedre fremtid.  

Læs mere om OBH Rådgivende Ingeniører på https://www.obh-gruppen.dk

Er det her job dig?

Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Kim Rune Larsen - Senior Partner i Ambizzion

Ansvarlig

Senior Partner Kim Rune Larsen
+45 20 10 58 58 · krl@ambizzion.dk

Vi søger også