Fokus og speciale

Primære beskæftigelse og fokus for alle partnere i AMBIZZION er rekruttering og headhuntingSearch og executive search af ledere og specialister er vores speciale. Via vedholdende proaktiv search finder vi de bedste. Vi bruger vores kompetencer, hvor vi er bedst, og hvor vi har bevist, at vi kan gøre en forskel i forhold til kunder.

Vi er i stand til at tilpasse den enkelte rekrutteringsproces således, at det enkelte forløb målrettes efter, hvad vi finder bedst i forhold til den stilling, der skal besættes. Vi vælger derfor den form – selection,  search, executive search, eller headhunting, som vi vurderer er det optimale til opgaven.

Alle i AMBIZZION har en baggrund fra ledende stillinger. Desuden har vi en baggrund fra  forskellige brancher og uddannelser, hvorfor vi som team supplerer hinanden rigtig godt.

Vores kunder værdsætter os for, at vi er engagerede og vedholdende i relation til search af ledere og specialister. Vi bliver ganske enkelt ved og afdækker markedet bedst muligt, indtil vi er i mål med opstillede kvalifikationer og ønsket profil på den rette kandidat. Denne forretningsfilosofi baseres helt simpelt på vores erfaringer om, at de bedste kandidater i mange tilfælde ikke udelukkende reagerer på traditionelle stillingsopslag.