Financial Controller med potentiale til Økonomichef

Stillingsopslag

Virksomhed:

Brink Transport

Stilling:

Financial Controller

Arbejdssted:

Kolding

Direktør/Partner Leo Brosbøl Sørensen
+45 60 40 83 20 · lbs@ambizzion.dk
Senior Partner Stina Egebæk
+45 29 28 09 28 · se@ambizzion.dk

Har du god forretningsforståelse og kan se sammenhænge mellem økonomiske data og forretningsmæssige beslutninger? Er du regnskabsmæssigt klædt godt på og har en sund praktisk tilgang til arbejdet? Og kan du med det udgangspunkt arbejde dig frem til en position som økonomichef?

Som start vil fokus i stillingen hovedsagelig være på det regnskabsmæssige med fakturering/kreditering, bogføring og balancer, moms, rapportering, rykker eksekvering etc. Derudover bliver du lidt efter lidt involveret i de mere overordnede økonomiske betragtninger og beslutninger. Kan du se dig selv i det? – så er du godt på vej til at blive den nye Financial Controller.

AMBIZZION søger for Brink Transport en dygtig og engageret Financial Controller til Kolding.

Virksomheden

Brink Transport dækker hele Danmark med 120 biler, der leverer samme dag, dag til dag og om natten. Hovedproduktet er uhåndterbart gods.

Alle forsendelser håndteres internt, hvilket sikrer en professionel, omhyggelig og sikker transport for virksomhedens kunder. Med afdelinger i Kolding, Viborg og Hvidovre er der et solidt grundlag for udvikling og vækst.

Hos Brink Transport er personlig kontakt, unik service og fleksibilitet i højsædet. Kulturen er kendetegnet ved åbenhed, ærlighed og ordentlighed. Medarbejderne hjælper hinanden på tværs af alle funktioner og går gerne den ekstra mil for at nå i mål. Brink Transport har en værdibaseret og agil kultur, som er fundamentet for virksomhedens succes.

Stillingen

I tæt samarbejde med den administrerende direktør involverer du dig i virksomhedens økonomi. Opstart er mere praktisk orienteret, men over tid bliver dit ansvarsområde udvidet til også at omfatte ansvar for det strategiske og forretningsmæssige, samt sparring med ledelsen i Brink Transport.

For at få succes i stillingen som Financial Controller skal du være parat til at tage fat på enhver opgave, stor som lille. Det indebærer, at du har hænderne i “bolledejen” og sikrer, at dit arbejde altid er af høj kvalitet. Du opfattes som en god holdspiller, der bidrager positivt til dine kollegers arbejdsdag. Desuden er det vigtigt, at du har evnen til og interessen for løbende at optimere arbejdsprocesser.

Du skal turde at kunne udfordre direktøren konstruktivt og være klar til at tackle de udfordringer, der opstår i en virksomhed i vækst. Omstillingsparathed er en væsentlig faktor for, at du kan navigere i en dynamisk og udviklende virksomhed som Brink Transport.

Baggrund/mål

Med en relevant økonomisk uddannelse, som f.eks. Financial Controller, revisor, HD-R og erfaring med Navision eller SAP (evt. Keybalance) går du frisk til opgaverne i en alsidig hverdag.

Du har ambitioner om at specialisere dig inden for økonomi og transport og brænder for at være en del af en virksomhed i vækst – målet er økonomichef på sigt. Erfaring fra en lignende stilling vil være en fordel.

Opgaver:

 • Bogføring og årsregnskab
 • Månedsbalance
 • Fakturering og kreditering
 • Rykkerprocedure
 • Kundekontakt og udgående opkald
 • Rapportering til ledelsen
 • Optimering af bogholderi
 • Investering
 • Sparring med ledelse

Du tilbydes

 • Et spændende job i en unik virksomhed med fokus på udvikling
 • Attraktiv lønpakke med pensionsordning, sundhedsforsikring
 • Daglig sparring med dygtige kollegaer
 • Mulighed for at arbejde hjemme ved behov
 • En virksomhed i vækst med store ambitioner og højt til loftet

Næste skridt

Motiveret ansøgning og CV sendes til AMBIZZION via nedenstående knap ”Søg Stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen – mobil 60408320 eller sende en e-mail til lbs@ambizzion.dk.

Er det her job dig?

Leo Brosbøl Sørensen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Leo Brosbøl Sørensen
+45 60 40 83 20 · lbs@ambizzion.dk
Stina Egebæk - AMBIZZION

Backup

Senior Partner Stina Egebæk
+45 29 28 09 28 · se@ambizzion.dk

Vi søger også