Hvorfor rekrutterings-virksomhed?

Om os

Her finder du nogle rigtig gode grunde til at lade os stå for jeres rekruttering​

Det rigtige hold af medarbejdere er din forudsætning for succes!

Så derfor er det naturligvis vigtigt at ansætte de helt rigtige. En fejlrekruttering koster både tid og økonomiske ressourcer – faktisk kan det koste op til to gange årslønnen at miste en nyansat inden for det første år (Kilde: “Onboarding – flyvende fra start”- Christian Harpelund).

En rekrutteringsvirksomhed sikrer dig de bedste forudsætninger for den rigtige rekruttering første gang.

Hos AMBIZZION får du specialiserede kompetencer, og vi tør udfordre dine krav, forestillinger og ønsker til din næste medarbejder.

I sparer også sparer tid! For tag ikke fejl – det kan tage lang tid og mange ressourcer at finde den helt rette kandidat. Tid, som du og din virksomhed kunne bruge bedre, nemlig på det som I er bedst til.

AMBIZZION er en ambitiøs og engageret rekrutteringsvirksomhed. Samarbejdet med dem giver mig en stabilitet, der betyder, at jeg aldrig er bekymret, når jeg skal ansætte funktionærer.

AMBIZZION er topprofessionelle og overholder alle tidsfrister. De er gode til at navigere i et moderne jobmarked, hvor der ikke er mange kandidater eller stor arbejdsløshed.

Efter jeg har prøvet AMBIZZION, vil jeg aldrig selv stå for ansættelsesprocessen igen. De gør deres arbejde så godt, at jeg får frigjort tid og kan koncentrere mig om det, jeg er god til: at drive virksomhed.

Fordelene ved AMBIZZION

• Vi er specialister udelukkende med fokus på rekruttering – det er bare det vi gør!

• Vi yder garanti og sikkerhed for rette kandidat

• Vores medvirken giver en tids- og ressourcebesparende effekt

• Vores HR- og erhvervserfaring gør, at vi formår at håndtere og motivere de 60-70% af arbejdsstyrken, som er passivt jobsøgende

• Du køber et hold/team med omfattende og aktive netværk

• Vi indgår gerne aktivt og sparrende i rekrutteringsprocesser – vi vil gerne bruges udover det aftalte – vel at mærke uden yderligere omkostning

Moeskjaer ApS
Referencer

Moeskjaer ApS

Efter jeg har prøvet AMBIZZION, vil jeg aldrig selv stå for ansættelsesprocessen igen. De gør deres arbejde så godt, at jeg får frigjort tid og kan koncentrere mig om det, jeg er god til: at drive virksomhed.”
– Christian Moeskjaer, Direktør for Moeskjaer ApS

Læs referencen »
Inwave
Referencer

Inwave

”AMBIZZION er topprofessionelle og overholder alle tidsfrister. De er gode til at navigere i et moderne jobmarked, hvor der ikke er mange kandidater eller stor arbejdsløshed.”
– Simon Frandsen, Ejer og indehaver af Inwave

Læs referencen »
Referencer

Dansk Installations Teknik A/S

”En af de ting, jeg gerne vil fremhæve ved AMBIZZION er deres vedholdenhed. Når de er med til ansættelsessamtaler, kører alt som det skal. AMBIZZION sikrer, at der bliver stillet alle de rigtige spørgsmål.”
– Jan Hansen, Direktør for DIT A/S

Læs referencen »

Måden vi arbejder på

Vores fokus er rekruttering og headhunting.

Via nærvær, vedholdenhed og fokus på at opsøge (searche) kandidater med rette kompetencer og potentialer, bidrager vi til udviklingen i din virksomhed.

Vi bruger vores kompetencer, hvor vi er bedst og hvor vi har bevist, at vi kan gøre en forskel i forhold til kunder.

Vi tilpasser den enkelte rekrutteringsproces og målretter forløbet, så vi effektivt når i mål.