IT-administrator – netværk, servere, drift

Stillingsopslag

Virksomhed:

Danapak Flexibles A/S

Stilling:

IT-administrator - netværk, servere, drift

Arbejdssted:

Slagelse

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Direktør/Ejer Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk

Er du meget struktureret i dit arbejde og din måde at tænke på? Har du et godt øje for helheden og samtidig blik for, hvordan de små detaljer har en afgørende betydning?

Så er du muligvis den IT-administrator, vi søger til Danapak Flexibles A/S.

Danapak Flexibles A/S er en betydende aktør på markedet inden for fleksible emballager til bl.a. Pharma og fødevareindustrien. Det at Danapak Flexibles A/S er en innovativ leverandør af emballager af høj kvalitet hvor integrationen mellem produktionen og IT er høj gør, at IT spiller en meget vigtig rolle i virksomheden. For at sikre at IT til enhver tid kan levere en sikker, opdateret og stabil IT-platform, søges en kollega som i samarbejde med øvrige IT-medarbejdere gør hvad der skal til for at produktionen altid er kørende, heraf en væsentlig del på 3-holdsskift.

Jobbet:

Du vil sammen med din erfarne kollega i IT-afdeling referere til virksomhedens IT-chef, og vil efter en grundig introduktion til virksomhedens applikationer komme til at løse en lang række spændende opgaver, hvoraf nogle af de vigtigste er listet nedenfor. Du vil blive centralt placeret i en stabil organisation, hvor du vil komme til at samarbejde med en lang række erfarne kolleger, samt bidrage som bindeled til koncern-IT, og de IT-opgaver de løser i tilknytning til Danapak.

Dine væsentligste opgaver bliver:

 • Samarbejde med koncern IT vedr.:
 • Opsætning/fejlsøgning/vedligeholdelse af vores netværk
 • Opsætning/installation/drift af servere (Azure servere/lokale servere)
 • Opsætning/drift af produktions IT
 • Sikre færdiggørelse af overgangen fra et domæne til et andet.
 • Opsætning/test/opgradering af produktions IT.
 • Via overvågning/vedligeholdelse at sikre driften af virksomhedens forretningsapplikationer, servere og netværk.
 • Fejlhåndtering, test af systemtilpasninger og overdragelse til brugere.
 • Support af adm. systemer og servicering af IT-brugere på alle niveauer.
 • Kontakt/sparring med eksterne leverandører og partnere.
 • It-sikkerhed, herunder bl.a. brugeradministration, styring af adgangsrettigheder og backuprutiner.
 • IT-afdelingen har tråde mange steder ud i organisationen, og vi er ikke bange for at tilbringe tid i produktionen. Vi gør hvad vi kan for at give vores brugere en så god oplevelse af IT som muligt.

Dine væsentligste applikationer bliver:

Microsoft Azure, Microsoft Hyper-V 2019, Microsoft Office365, PRTG og IBMI7.4/OS

Virksomhedens øvrige applikationer er: Aspect4 (Logistik, ØKO og HR), DocManager, Query Manager, Workflow Management, Next 2,0, Lotus Domino, Microsoft SQL, SQL, Sherlock, og Windows 10.

Vi forventer at:

 • Du har kompetencer og erfaring til umiddelbart at løse en stor del af ovenstående opgaver, i relation til dine væsentligste applikationer. Men om erfaringen er opnået via studiejobs eller via relevant fuldtidsjob er mindre væsentlig.
 • Din faglige stolthed er høj, du er ambitiøs og du gør gerne en ekstra indsats for at levere de bedste resultater
 • Du er desuden hurtig til at danne dig et overblik over systemsammenhænge, er udadvendt og i stand til at bevare overblikket i pressede situationer.

Som person er du omgængelig og team-orienteret. Du befinder dig godt i en funktion med bred kontaktflade internt i organisationen samt eksternt til koncern IT. Du tager på egen hånd initiativ til at forbedre IT-hverdagen for alle brugere. Du gør hvad du kan for at sikre, at IT-afdelingen involveres i alle beslutninger, som nu eller på sigt kan have en indflydelse på IT. Hvilken type af IT-uddannelse du har er ikke det primære, men det er væsentligt, at du på de væsentligste applikationer besidder et højt fagligt niveau.

Vi tilbyder:

 • En udfordrende stilling i en veletableret international virksomhed med travlhed og højt aktivitetsniveau.
 • Engagerede og fagligt kompetente kolleger, og et meget tæt samarbejde med dine erfarne kollegaer i IT-afdelingen/koncern IT
 • Internationalt, innovativt og udviklingsorienteret miljø med en uhøjtidelig omgangstone og kvalitet i højsædet.
 • En stilling med gode personlige udviklingsmuligheder.
 • Et særdeles godt arbejdsmiljø, hvor vejen til beslutningerne er kort, og hvor den gensidige respekt for hinanden er i højsædet.

Med solid backup fra den eksisterende organisation bliver du klædt på til at løse IT-afdelingens opgaver, og dermed sikre din succes i jobbet.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Om Danapak Flexibles A/S

Gode produkter fortjener gode emballager. Det er Danapak Flexibles garant for som veletableret virksomhed med 67 års virke som udvikler og leverandør af fleksible emballager med høj kompleksitetsgrad til primært pharma- og fødevareindustrien, med tilhørende høje krav til masterdata og dokumenterede processer. Virksomheden har i dag ca. 200 medarbejdere og står med en stærk kundeportefølje med stor fokus på store, internationale mærker samt stærk og attraktiv portefølje af nicheprodukter. Danapak Flexibles er en af de største og mest komplekse enhed i den østrigsk ejede emballage-gruppe Schur Flexibles Group, der har en samlet omsætning på ca. 520 mio. og ca. 2.000 ansatte fordelt på 23 fabrikker i Europa.

Er det her job dig?

Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Lars Bøgelund - Ejer og partner i Ambizzion

Backup

Direktør/Ejer Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk

Vi søger også