Profiler til INGENIØR’NE – Jylland/Fyn

Stillingsopslag

Virksomhed:

INGENIØR'NE

Stilling:

Profiler med forskelligartede baggrund og kompetencer

Arbejdssted:

Esbjerg, Kolding, Odense eller Aarhus

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Direktør/Ejer Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk

Skal du med på holdet hos succesfuld rådgivende ingeniør virksomhed?  Ønsker du at være en del af virksomhed, hvor værdier som eksempelvis nærvær og arbejdsglæde efterleves? Så kan INGENIØR´NE meget vel noget for dig.

Virksomheden

INGENIØR’NE er en sund og moderne vækstende virksomhed, hvor der er afgørende fokus på trivsel, og at medarbejderne løbende udvikler deres faglighed. Unik uformel organisationsstruktur gør, at det er naturligt, at medarbejdernes fagområder/specialer kommer i spil og løbende styrkes, uanset hvilken lokation den enkelte medarbejder er tilknyttet. Værdier, som eksempelvis ordentlighed og gode gamle ”dyder”, er stærkt forankret i kulturen, ligesom: ”vi holder, hvad vi lover, og leverer projekterne til tiden og i den aftalte kvalitet”.

Aktuelle stillinger

INGENIØR´NE ser ind i fortsat vækst og udvikling af organisationen, så derfor samarbejder INGENIØR´NE og AMBIZZION tæt omkring at finde de helt rette profiler til følgende stillinger:

Gruppeleder- konstruktion (ingeniør)

Projektledere- almennyttige sektor

Projektchef/ledere

Konstruktionsingeniør 

VVS- ingeniører

Bæredygtighedsspecialist

BIM/IKT-profiler

Anlægsingeniører

Byggeledere

Bygningskonstruktører

Commissioning-rådgiver  

Erfaren konstruktionsingeniør 

El-ingeniører

Brandrådgivere

Næste step

Er du nysgerrig og åben på en stillingerne så kontakt  AMBIZZION, Lars Bøgelund – 6037 5723/lb@ambizzion.dk eller Peder Vester Henriksen på 5329 6929/pvh@ambizzion.dk for en UFORPLIGTENDE OG FORTROLIG dialog omkring muligheder hos INGENIØR´NE, og herunder få en snak om hvad et potentielt jobskifte skal bibringe dig.

Om INGENIØR´NE:

INGENIØR’NE har omkring 50 års erfaring med ledelse af byggeprojekter og rådgivning. INGENIØR’NE håndterer årligt mere end 700 opgaver indenfor uddannelse, service, industri, boliger, administration, idræt og sundhed med private bygherrer og bygherrer fra erhvervslivet og den offentlige sektor. INGENIØR’NE tæller i dag ca. 170 højt kvalificerede og erfarne medarbejdere fordelt på 4 kontorer i Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus. Det forventes at medarbejderskaren fortsat vil vækste betydeligt over de følgende år.

Se mere på: arbejdehosingenior-ne.dk/ og ingenior-ne.dk

Upload gerne dit CV i vores CV-bank via følgende link: CV-bank

Er det her job dig?

Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Lars Bøgelund - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Ejer Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk

Vi søger også