Projektkoordinator med Projektlederpotentiale

Stillingsopslag

Virksomhed:

FKSSlamson - en del af Marius Pedersen A/S

Stilling:

Projektkoordinator med Projektlederpotentiale

Arbejdssted:

Odense

Direktør/Partner Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk
Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk

Er du Projektkoordinatoren, der bidrager til levering af velgennemførte projekter hos kunder? Er du udadvendt, og trives du med en bred kontaktflade? Så er du måske den Projektkoordinator, vi søger til TV, Spul- & Projektafdelingen hos Division FKSSlamson.

Division FKSSlamson oplever en stor tilgang af opgaver og søger derfor en projektkoor-dinator med teknisk forståelse til en nyoprettet stilling i TV, Spul- & Projektafdelingen. Du bliver en del af et team med 10 engagerede kolleger, hvor der er plads til grin og sparring. I det daglige refererer du til Projektchefen, og din arbejdsplads bliver som udgangspunkt med base fra afdelingen på Teknikvej 36 i Odense (tæt på E45).

Jobbet

Du får ansvar for gennemførsel og aflevering af såvel små som store projekter til f.eks. forsyningsselskaber, erhvervsvirksomheder og private kunder. Stillingen er meget udadvendt, og du vil dagligt være i kontakt med kørselsledere, chauffører, kunder, samarbejdspartnere samt entreprenører. Du vil deltage i bygge- og opstartsmøder samt relevante udviklingsprojekter såvel internt som eksternt.

Derudover omfatter dine ansvarsområder:

· Styring af opgaver/projekter med fokus på ressourcer, tidsplaner og økonomi

· Projektkoordinering

· Udarbejdelse og kvalitetssikring af TV-materiale

· Fakturering

· Aflevering af projekter

· Gennemgang af licitationsmateriale og udarbejdelse af arbejdsbeskrivelser

· Oprettelse af byggesager samt månedlig gennemgang og kommentering

· Tilretning af TV-materiale og dannelse af PDF- og XML-filer i IKAS

Din profil

Vi forestiller os, at din uddannelsesmæssige baggrund f.eks. kan være Teknisk assistent, Kloakmester, Byggekoordinator eller Struktør med minimum 2 års erfaring fra lignende job. Har du erfaring med behandling af digitale kort og medier er det en fordel, men ikke et krav. Du er struktureret, har gennemslagskraft og kan træffe beslutninger samt navigere professionelt i et til tider hektisk miljø.

Du har et godt overblik over opgaverne og er i stand til at koordinere og prioritere. Du tager ansvar og er god til at følge opgaverne til dørs. Du er serviceminded og arbejder selvstændigt, men lægger samtidig vægt på at være en del af et team.

Vi tilbyder

· En grundig oplæring og introduktion, der klæder dig på til din rolle

· Et spændende job med personlig og faglig udvikling i en dynamisk virksomhed

· Et arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, handling samt korte beslutningsveje

· Mulighed for at påvirke egne opgaver og bidrage til stillingens udvikling

· Ordnede arbejdsforhold med en høj grad af frihed under ansvar samt løn- og ansættelsesvilkår, der modsvarer dine kvalifikationer

Om Division FKSSlamson

Division FKSSlamson er én af Danmarks største og førende specialister – med mere end 60 års erfaring – inden for kloakservice, slamsugning, spuling og TV-inspektion. Opgaverne spænder bredt og udføres for erhverv, kommuner, private og offentlige institutioner. Division FKSSlamson tilbyder landsdækkende service og har afdelinger placeret rundt om i landet, hvorfra ca. 200 medarbejdere dagligt servicerer kunder med faglig rådgivning og service.

Division FKSSlamson er en del af Marius Pedersen koncernen.

Næste step

Rekrutteringsprocessen varetages af AMBIZZION. Ansøgning og CV sendes via nedenstående knap ”Søg Stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og derfor behandles ansøgninger løbende. Kontakt gerne Peder Vester Henriksen (5329 6929, pvh@ambilzzion.dk) eller Lars Bøgelund (6037 5723) for en drøftelse af denne jobmulighed. Lars træffes først fra d. 17.2.24.

Er det her job dig?

Lars Bøgelund - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk
Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk

Vi søger også