Projektleder, Ejendomsområdet, Assens Kommune

Stillingsopslag

Virksomhed:

Assens Kommune

Stilling:

Projektleder, Ejendomsområdet

Arbejdssted:

Assens

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Direktør/Ejer Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk

Har du interesse for og erfaring med udvikling og styring af kommunale anlægs-projekter fra ide til aflevering? Motiveres du af forskelligartede opgaver, frihed og interessentinddragelse? Er du den erfarne Projektleder, der også har styr på økonomien? Hvis ”ja”, så er du tænkeligt profilen som AMBIZZION søger for Assens Kommune.

Byggeri og Ejendom 

I Assens Kommune er alle opgaver vedr. de kommunale bygninger samlet i Trafik, Byg og Ejendom. Trafik, Byg og Ejendom består af afdelingerne Byggeri og Ejendom, Vej og Trafik, Entreprenørgården samt Ejendomsservice.

Du bliver en del af afdelingen Byggeri og Ejendom, som består af 12 medarbejdere. I Byggeri og Ejendom har man mange års erfaring med at gennemføre bygge- og vedligeholdelsesprojekter på kommunens egne bygninger/anlæg.

Stillingen

Som Projektleder får du en hverdag med forskelligartede opgaver.

Du bliver ansvarlig for gennemførelsen af anlægsprojekter med ansvar for egne projekter og varetagelse af opgaver, i alle byggeriets faser, omhandlende planlægning, økonomistyring, interessentinddragelse etc. Det er din opgave at fange essensen fra de mange interessenter og sikre at alle føler sig godt involveret og efterfølgende kan se sig selv, i det færdige projekt.

Desuden vil du, i perioder komme til at løse vedligeholdelsesopgaver i tæt samarbejde med Ejendomsservice, hvor du udarbejder fagbeskrivelser og indhenter priser for bygningsarbejder.

Faglige kvalifikationer

 • Minimum 5 års erfaring fra en tilsvarende stilling i en kommune, region, boligforening eller rådgivende arkitektvirksomhed
 • Erfaring med bygherrerådgivning og interesse for udvikling og styring af byggeprojekter er en forudsætning
 • Antageligvis en uddannelse som bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller arkitekt, men anden teknisk relevant uddannelse er også en mulighed

Du kommer med byggeteknisk indsigt, har en høj fortrolighed med udbudsreglerne og kan navigere i en politisk styret organisation.

Personlige kvalifikationer 

 • Struktureret og kan håndtere mange opgaver i en hektisk hverdag
 • Kan facilitere og lede processer.
 • Diplomatisk med naturlig autoritet og politisk tæft
 • Samarbejdsorienteret, der kan lytte og involvere  
 • Handlingsorienteret med fokus på deadlines   

Du er teamplayeren, der motiveres af at skabe gode processer. Du byder ind i det faglige samarbejde med dine kolleger og er tilsvarende selvkørende på dine egne projekter. Dine kommunikative evner stærke i skrift og tale.

Hvad tilbyder vi dig?

For den rette person er der tale om en funktion, hvor der så afgjort er mulighed for at sætte aftryk og bidrage til nytænkning. Du tilbydes en rolle med varierende opgaver, herunder perspektiver omkring varetagelse af innovative anlægsprojekter.

Desuden tilbydes du:

 • Gode muligheder for at præge udviklingen
 • Et arbejdsmiljø med højt til loftet, stor åbenhed og plads til forskellighed og udvikling
 • En attraktiv lønpakke, der matcher dine kvalifikationer, kantine- og sundhedsordning samt fleksible arbejdstider med mulighed for delvis hjemmearbejde, så arbejde og familieliv kan hænge sammen

Løn og ansættelsesvilkår

Jobbet er organisatorisk placeret i Trafik, Byg og Ejendom med reference til Lars Evald Jensen, Chef -Trafik, Byg og Ejendom. Arbejdssted er i den gamle sukkerfabrik på Assens Rådhus, Rådhus Allé 5, Assens.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Tiltrædelse aftales, så det passer dig og Assens Kommune.  Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Læs mere: www.assens.dk

Næste step

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte AMBIZZION – Peder Vester Henriksen på mobil: 53 29 69 29, e-mail: pvh@ambizzion.dk eller Lars Bøgelund på mobil: 60 37 57 23,
e-mail: lb@ambizzion.dk.

Send ansøgning og CV via nedenstående “søg stillingen”. Ansøgninger behandles løbende, hvorfor du opfordres til at søge snarest muligt. Ansøgningsfristen er 21.06.22.

Er det her job dig?

Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Lars Bøgelund - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Ejer Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk

Vi søger også