Sagsbehandler til vejteam  – vejmyndighed og administration

Stillingsopslag

Virksomhed:

Nordfyns kommune

Stilling:

Sagsbehandler til vejteam - vejmyndighed og administration

Arbejdssted:

Nordfyns kommune

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Direktør/Ejer Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk

Har du gode kommunikative og planlægningsmæssige evner? Er du f.eks ingeniør eller har en anden relevant baggrund og erfaring, der gør, at du håndterer lovgivning og regler inden for vejområdet? Kan du svare ja…så er det måske dig, vi søger for vores kunde Nordfyns Kommune.

Jobbet:

Du bliver en del af Vejteamet, som indgår i Driftsafdelingen i Teknik, Erhverv og Kultur, med ca. 45 medarbejdere.

Du vil indgå i et team med dygtige og engagerede kolleger, der løser opgaver inden for trafiksikkerhed og planlægning, administration af vejlovene, vejdrift, kollektiv trafik mm. på et højt fagligt niveau.

Teamet brænder for det de laver. De har et godt og uhøjtideligt arbejdsklima i en travl hverdag, hvor arbejdsglæden samtidigt står højt på dagsordenen. I det daglige samarbejde lægges der stor vægt på god kommunikation og dialog.

Ud over et veludviklet samarbejde på tværs i organisationen indgår teamet også i en række tværkommunale fynske projekter og samarbejde med nabokommuner m.v.

Der samarbejdes ligeledes tæt med kommunens driftsorganisation – Vej og Park.

Dine primære arbejdsopgaver: 

 • Myndighedsopgaver, i form af behandling af ansøgninger mv. fra borgerne
 • Administration af vejloven herunder også private fællesveje, hvor der vil være hånd-tering af de lovmæssige forhold samt dialogen med borgerne
 • Tæt samarbejde med Politi, Vejdirektoratet samt øvrige myndigheder
 • Sparring til bygge- og anlægsteamet i vejprojekter samt til Planafdelingen i forbindelse med udarbejdelse af nye lokalplaner
 • I samarbejde med teamet håndteres trafiksikkerhedsprojekter og tiltag – i tæt dialog med borgere, trafiksikkerhedsudvalg m.v.
 • Udarbejdelse af beslutningsgrundlag til politisk niveau

Et spændende job, der desuden byder på en række ad hoc-opgaver inden for vejområdet/ vejadministration, og hvor dine gode kommunikative og planlægningsmæssige evner i høj grad kommer i spil.

Om dig: 

 • Har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør eller anden relevant uddannelse
 • Kan arbejde selvstændigt, systematisk, struktureret
 • Kan kommunikere åbent, imødekommende og klart i både skrift og tale
 • Er en god kollega og har rigtig gode samarbejdsevner
 • Har mod til at udfordre og lyst til at gå foran med nye initiativer
 • Tager dit gode humør med på arbejde og trives i en uformel omgangstone

Du er god i dialogen med og robust i samspillet med engagerede borgere. Du kan håndtere et bredt opgavefelt, herunder lovgivning og regler inden for vejområdet, og lader dig ikke presse af afbrydelser og alsidighed i opgaveporteføljen.

Øvrigt:

I jobbet får du mulighed for løbende at udvikle dine kompetencer både gennem traditionelle kurser og uddannelser, men også andre interne former for kompetenceudvikling, eksempelvis videndeling, tværfagligt arbejde og projektarbejde.

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst.

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Om Nordfyns Kommune:

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af.   Fremtidens løsninger skabes i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel – og sammen med borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere,  hvilket giver de bedste løsninger.

Se mere på http://www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Vision 2021: https://www.nordfynskommune.dk/Politik/Vision-2021

Næste step:

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte AMBIZZION, Peder Vester Henriksen på tlf. 53296929 og/eller Nordfyns Kommune, Driftschef Louise Rasmussen på tlf. 23469928.

CV og ansøgning uploades via nedenstående ”søg stillingen”. Henvendelser behandles løbende, hvorfor du opfordres til at søge hurtigst muligt.

Er det her job dig?

Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Lars Bøgelund - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Ejer Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk

Vi søger også