Salgs-og entrepriseleder – med fokus på ledelse af asfalteringsprojekter

Stillingsopslag

Virksomhed:

NCC Industry A/S

Stilling:

Salgs-og entrepriseleder – med fokus på ledelse af asfalteringsprojekter

Arbejdssted:

Sydjylland, Kolding

Direktør/Partner Leo Brosbøl Sørensen
+45 60 40 83 20 · lbs@ambizzion.dk
Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk

Bliv en afgørende drivkraft i udviklingen af Danmarks vejnet

Er du en ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende, med ambitioner om at planlægge og hæve standarden for asfaltudlægning i Syddanmark? Har du en passion for ledelse og udvikling? Og drives du af nærvær og samarbejde med dine tre øvrige Salgs-og entrepriseledere, dygtige hold og dine kunder?


Vores kunde, NCC er ikke nødvendigvis på udkig efter asfalteksperter, men derimod efter dygtige fagfolk med solid erfaring inden for bygge- og anlægsbranchen, som ønsker at efterlade deres aftryk på Danmarks vejnet.

Tag del i NCC Asfalts hold

Dertil vil du i en række tilfælde være ansvarlig for udarbejdelse af tilbud til kunder og sikre opfølgning på disse. Udarbejdelse af tilbud kan/vil foregå i samarbejde og sparring med ”tilbuds-/kalkulations-kollega”.

NCC er en førende entreprenørvirksomhed i Norden, men stræber altid efter at blive bedre. Derfor arbejder virksomheden på at styrke relationer til kunderne ved at samle et stærkt team af medarbejdere – og det er her, du kommer ind i billedet.

“Vores mission er at skabe det absolut bedste hold af entrepriseledere i hele Danmark, og du spiller en afgørende rolle i at opnå dette,” siger Rune Ebsen, Area Manager – Syddanmark.

Som salgs-og entrepriseleder vil du have base i Kolding, hvor du vil være tæt på salgs-, teknisk support- og økonomiteams. Dette betyder, at du altid vil have ressourcer til rådighed, når du har brug for det. Du bliver en del af et professionelt team bestående af Salgs- og entrepriseledere og udlæggerhold, der stræber efter at levere det bedste resultat til kunderne hver gang.

En udfordrende hverdag tæt på kunder og dine kolleger

Som Salgs- og entrepriseleder vil du tilbringe din tid både på kontoret og ude på asfalteringsprojekter i Sydjylland. Du vil være bindeleddet mellem NCC og kunder, og du vil følge opgaverne fra første kunde-kontakt til udførelse og aflevering af det endelige resultat.

I samarbejde med øvrige Salgs-og entrepriseledere vil du være ansvarlig for at lede vores otte hold, der udfører asfalteringsopgaverne. Du vil have daglig koordination med formændene på projekterne for at sikre, at projekterne gennemføres som aftalt.

Ansvarsområder vil derudover omfatte:

  • At du sætter dig ind i kundens behov, sparrer med dem og etablerer en relation, der sikrer, at de føler sig godt taget hånd om og vender tilbage
  • At du har ansvar for din portefølje og sikrer, at den er fyldt op og ajourført
  • At du håndterer ordrebehandling og styrer underleverandører og sikrer, at alle arbejder i samme retning
  • At du er ansvarlig for afregning, opfølgning, kvalitetssikring og afslutning af projekterne.

Udvikling og sparring gennem et kompetent netværk

Du bliver en del af en teambaseret kultur med ”højt til loftet”, handlekraft og hvor hverdagen og samspillet er kendetegnet ved god tone, respekt, godt humør og god stemning. Hos NCC er man dertil klar over, at virksomhedens styrke ligger hos kompetente medarbejdere. Derfor gøres der meget for at skabe et højt fagligt miljø, hvor medarbejderne kan udvikle sig i fællesskab. Dette har ført til, at trivselsmålinger er i top, og at medarbejdere ønsker at blive hos NCC, hvilket man som virksomhed er stolte af.

Om dig

“Du er den, der får tingene til at lykkes – både ude i marken og fra kontoret. Og du vil få stor frihed til at styre din hverdag,” tilføjer Rune.

Du er en person, der trives med at være frontløber og har erfaring fra bygge- og anlægsbranchen

Der er flere indgange til denne stilling, men det foretrækkes at du:

  • Har solid erfaring fra bygge- og anlægsbranchen
  • Brænder for at være frontløber i forhold til optimering og udvikling af vores asfaltudlægning
  • Er en god samarbejdspartner, har gode kommunikative evner og udstråler robusthed
  • Er i stand til at følge op og sikre, at vi når vores mål til tiden og opretholder høj kvalitet.
  • Formår at finde brugbare løsninger, kan få ting til at ske via din imødekommende facon

Næste step?

Hvis du ønsker at få mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte AMBIZZION -Leo Brosbøl Sørensen – 60408320 eller Peder Vester Henriksen – 53296929. Ønsker du at søge stillingen… upload ansøgning og CV via ”søg stillingen”. Stillingen ønskes besat snarest muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende og fortroligt.

Om virksomheden:

NCC er en virksomhed baseret på værdierne ærlighed, tillid og respekt. Som en bygge- og anlægsvirk-somhed er virksomheden med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, hvor der prioriteres ansvarlig udvikling og konstruktion samt fokus på mennesker. Der lægges stor vægt på sikkerhed og kvalitet og NCC ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde de mest kompetente medarbejdere i branchen.

Du kan læse mere om på www.ncc.dk.

Er det her job dig?

Leo Brosbøl Sørensen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Leo Brosbøl Sørensen
+45 60 40 83 20 · lbs@ambizzion.dk
Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk

Vi søger også

Er du maskiningeniør, og har du flere års ledelseserfaring fra en maskin- eller ordreproducerende virksomhed? Har du erfaring med at fremtidssikre...