Senior Software Udvikler til spændende produkt inden for opgave- og ressourcestyring

Stillingsopslag

Virksomhed:

Locus A/S

Stilling:

Senior Software Udvikler

Arbejdssted:

Ballerup

Direktør/Ejer Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk
Senior Partner Kim Rune Larsen
+45 20 10 58 58 · krl@ambizzion.dk

For AMBIZZION´s kunde Locus A/S (et Enghouse selskab) i Ballerup søger vi en Senior Software Udvikler.

Er du software udvikler og lyder det tiltalende at dit arbejde gør en reel positiv forskel? Hos Locus A/S kan du arbejde med software udvikling, som kan være med til at redde liv!

Og samtidig kan du være med til at udvikle og tilpasse meget fleksible standardsystemer til  kunder inden for brand og redning, forsynings- og servicevirksomheder? Hvis du tænker at dit svar på de tre spørgsmål er ja – så kunne stillingen som Senior Software Udvikler i Locus A/S være noget for dig.

Om Locus A/S

Locus A/S er ejet af Norske Locus Solutions AS der er en del af Enghouse Transportation Group. I Locus udvikles standard it-produkter og -løsninger inden for opgave- og ressourcestyring, flådestyring samt mobile informations- og navigationssystemer. Virksomheden har er godt team placeret i Ballerup, og med stor kontaktflade og samarbejde til de øvrige selskaber og afdelinger i Aarhus og Norge. Stillingen vil referere direkte ind til Operations Director i Sandefjord, Norge.

Om dig

Locus har et højt kvalitetsniveau, da der arbejdes med ’mission- og business critical’ løsninger, hvorfor det er essentielt, at den nye Senior Software Udvikler også ser vigtigheden i dette og sammen med resten af udviklingsteamet arbejder henimod at indfri høje kvalitetskrav, så virksomheden forsat kan indfri kundernes forventninger.

Du skal være passioneret for produktudviklingen og din egen indflydelse på den færdige løsning. Virksomheden ser det også som en nødvendighed at du har evnen til at arbejde selvstændigt, samtidig med at du har lyst til at arbejde sammen med resten af andre dygtige udviklere i Danmark og i Norge.

Virksomheden ønsker, at du har en god forretningsforståelse, så du har erfaring med hvor teknologi og kundefokus går hånd i hånd.

Dine kvalifikationer:

• Relevant uddannelse inden for IT.

• Minimum 5 års relevant erhvervserfaring.

• Erfaring med udvikling på Microsoft platform.

• Erfaring med C#, .NET, MS Forms, WPF, WCF, MS SQL.

• Evnen til at levere effektive og letforståelige koder med en høj kvalitet.

• Kendskab til vores kundesegment inden for beredskab vil være en fordel, men ikke et krav.

Derudover vil være en fordel hvis du også har kendskab og erfaring med multi-threading og c++.

Om Enghouse Systems

Enghouse er en børsnoteret Canadisk IT virksomhed. Virksomheden er en global organisation, der i løbet af de sidste 7 år har tredoblet størrelsen. Virksomhedens globale rækkevidde gør det til en spændende arbejdsgiver for alle, som gerne vil arbejde i et internationalt miljø. Du får mulighed for at blive ansat i en spændende, international organisation og mulighed for at arbejde med markedets bedste produkter. Du kan læse mere om Enghouse Systems her:

https://enghousetransportation.com/

Næste step

CV sendes via nedenstående ”søg stillingen” og eventuelt også motiveret ansøgning. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Ring meget gerne til AMBIZZION, Lars Bøgelund – mobil 6037 5723 eller send en e-mail på lb@ambizzion.dk, såfremt du har spørgsmål. 

Er det her job dig?

Lars Bøgelund - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Ejer Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk
Kim Rune Larsen - Senior Partner i Ambizzion

Backup

Senior Partner Kim Rune Larsen
+45 20 10 58 58 · krl@ambizzion.dk

Vi søger også