Senior Udvikler – Global børsnoteret software- og serviceselskab

Stillingsopslag

Virksomhed:

Locus A/S

Stilling:

Senior Udvikler

Arbejdssted:

Århus

Direktør/Ejer Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk
Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk

OM JOBBET   

Vil du med på en spændende rejse, hvor konstant udvikling og innovation er del af virksomhdens DNA? Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde hvor teknologi og bruger er i fokus?  
For AMBIZZION´s kunde Locus A/S (et Enghouse selskab) i Aarhus søger vi en dygtig og engageret Senior Udvikler.


Som Senior Udvikler hos Locus, får du mulighed for at arbejde med det sidste nye indenfor Microsoft teknologi i et team af dygtige kolleger med et højt fagligt niveau. Locus er stolte af at være med til at ændre og forbedre transport- og logistikfaglige problemstillinger og arbejder tæt sammen med deres kunder herom. Locus holder til i moderne kontorfaciliteter i Aksen i Aarhus N med adgang til fitness-faciliteter og kantineordning.


DINE OPGAVER   

Vi forestiller os at du, ligesom Locus, har stor interesse i teknologi, du er nysgerrig og har et stort drive. Dine primære opgaver vil være:

 • at medvirke til videreudviklingen af vores transportløsninger
 • at sparre omkring nye løsninger og datamodellering
 • at bidrage til analysen og detaljeret design gennem udviklingsprocessen


Locus har en meget iterativ tilgang til udvikling og teknologier, og derfor er du og din baggrund meget vigtigt.
Vi forestiller os at du:

 • har en relevant videregående uddannelse som datalog, software/civilingeniør eller lignende med minimum 2-3 års erfaring
 • har solid erfaring med C#, C++, .NET, .Net Core, MS SQL
 • har godt kendskab til Azure samt Blazor og React framework til webudvikling, Google og Bing maps GIS platform
 • leverer effektiv og letlæselig kode af høj kvalitet


Locus har stor fokus på at yde bedst mulige service til kunderne og ser derfor frem til en kollega som:

 • er idérig og trives i et dynamisk miljø
 • arbejder proaktivt, tager initiativ og er ikke tilbageholdende med at indgå i en faglig diskussion
 • byder ind med viden, forslag og nye perspektiver
 • arbejder struktureret med opgaver og er løsningsorienteret.
 • har gode dansk- og engelskkundskaber, både skriftligt og mundtligt

LOCUS A/S TILBYDER

En spændende og udfordrende stilling med gode udviklingsmuligheder i et område i rivende udvikling. Som en del af en global virksomhed får du mulighed for at trække på mange kvalificerede kolleger og et internationalt netværk. Det indebærer også gode karrieremuligheder internt i organisationen. Locus har kontor i både Danmark og Norge og samarbejder på tværs af landegrænserne.

Locus følger den nyeste teknologi, og samtidig sørger de som team for at supplere hinanden og sikre rum til læring. Locus er en totalleverandør, og kunderne er ofte store og mellemstore virksomheder. Locus har kompetente medarbejdere indenfor alle områder, både udvikling, leverance og support.

Som medarbejder hos Locus har du stor mulighed for at få indflydelse på interne processer og virksomhedens drift i almindelighed. Locus opfordrer medarbejdere til at tænke nyt og til at bidrage med idéer til, hvordan Locus udvikles bedst muligt. Locus A/S indgår som en integreret del af Locus Solutions AS.

OM LOCUS SOLUTIONS AS

Locus er markedsledende indenfor produkter og tjenester til transportbranchen i Norden, nødberedskab, alarmcentraler og lægevagt samt transport- og logistiksektoren med et fælles mål: At gøre hverdagen enklere for kunderne, enten det er på vejen eller på kontoret.

Locus leverer løsninger, hvor faktorer som høj tilgængelighed, stabil og effektiv kommunikation og høj sikkerhed er af afgørende betydning. Locus er totalt 73 ansatte i Danmark og Norge, fordelt på vores kontorer i Aarhus og København i Danmark og i Sandefjord og Oslo (Lysaker) i Norge.

Om Enghouse System Limited

I 2013 blev Locus Solutions AS opkøbt af canadiske Enghouse Systems, som er noteret på Toronto børsen TSX:ESL. Enghouse Systems Limited er et canadisk software- og serviceselskab, etableret i 1984. Deres hovedkontor er i Markham, Toronto.

Enghouse er opdelt i tre divisioner: Enghouse Interactive, Enghouse Networks og Enghouse Transportation , som har specialiseret sig i omfattende kommunikationsløsninger. For mere information, se vores website – https://www.enghouse.com

NÆSTE STEP

CV sendes via nedenstående ”søg stillingen” og eventuelt også motiveret ansøgning. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Ring meget gerne til AMBIZZION, Lars Bøgelund – mobil 6037 5723 eller send en e-mail på lb@ambizzion.dk, såfremt du har spørgsmål. 

Er det her job dig?

Lars Bøgelund - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Ejer Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk
Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Backup

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk

Vi søger også