Vil du være med til at fortsætte væksten i en Gazelle virksomhed, der har en udpræget holdånd og en stærk konkurrenceplatform? Kan du dokumentere gode BtB salgsresultater inden for opsøgende salg? Er du en selvstændig og resultatorienteret person, der har passion for salg? Hvis ”ja”, bør du læse videre. For vores kunde Norsk Elkraft Danmark søger AMBIZZION en Account Manager.

Om jobbet  

Med reference til salgschefen for Jylland/Fyn bliver dit primære geografiske salgsfokus nord for Aarhus. Din base bliver kontoret i Vejle.

Dit overordnede ansvar er alle faser af BtB salget; søgning/kvalificering af relevante kunder, mødebookning, kundebesøg, tilbudsgivning og implementering/opfølgning til alle mindre og større virksomheder. Du er ansvarlig for at opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje, ligesom det er en selvfølge, at du bidrager med input til salgsteamet for at nå fælles mål.

Kundetilpasset rådgivning og efterfølgende lukning af kontrakt sker enten hos kunden eller via telefon og e-mail. Nysalg er meget centralt, men gensalg til eksisterende kunder er også dit ansvarsområde og vokser naturligt i takt med dine salg.

Hvem er du?

Dine tidligere dokumenterede salgsresultater og din personlighed er de vigtigste faktorer for succes i jobbet. Du er af natur en udadvendt person med fokus på resultater og har en fremragende evne til at skabe nye og langvarige relationer. Du skal være ihærdig og ambitiøs, og ikke mindst har du evnerne og viljen til at gennemføre alle salgets faser. Du har minimum 2 års relevant BtB salgserfaring. Optimalt har du bopæl nord for Aarhus og syd for Aalborg.

Derudover er det vigtigt, at du:

Er et naturligt salgstalent, som er en selvstændig opstarter og afslutter.
Trives i et miljø med en travl hverdag og med højt fokus på salg.
Er fortrolig med MS Office-pakken og er god til at sætte dig ind i nye IT-systemer.

Om Norsk Elkraft Danmark A/S

Elkraft er et norskejet selskab med kontorer i Norge, Sverige, Finland og Danmark, som leverer el til nordiske virksomheder. Elkraft har speciale i virksomheder med mange leveranceadresser, eksempelvis butikskæder, eller virksomheder med mange lokalkontorer. Elkraft tilbyder kunderne en enkel administration, ekspert råd og har specialiseret sig i at minimere virksomhedens totale el-omkostninger. Sammen med den øvrige Elkraft koncern garanteres det, at el-leverancen sker på en tryg, professionel og omkostningseffektiv måde. Norsk Elkraft Danmark har et kontor i Vejle og i Søborg nord for København.

Norsk Elkraft Danmark har fokus på vækst og god økonomi. Miljøet er dynamisk miljø, og arbejdspladsen består af dygtige og engagerede kollegaer, som du kan blive en del af.

Nyansatte medarbejder Karina 44:  ”At starte i denne virksomhed har været udfordrende, da man får enormt meget ansvar, og derfor har jobbet også udviklet mig på en god måde. Jeg er drevet af, at dette er en seriøs virksomhed, hvor alle medarbejdere er engagerede. Jeg kommer selv fra et Call Center, hvilket dette bestemt ikke kan sammenlignes med, det her er et meget mere voksent miljø, og det er fedt”.

Du tilbydes

En spændende og udfordrende stilling i et dynamisk miljø, på en arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer, og en vækstvirksomhed med god økonomi og gode udviklingsmuligheder.

Lønpakke med gode benefits forhandles på et attraktivt niveau, der matcher din baggrund og kvalifikationer.

Næste step

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Lars Bøgelund på 60 37 57 23 eller lb@ambizzion.dk. Motiveret ansøgning og CV sendes til AMBIZZION via nedenstående knap ”Søg Stilling”.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.