Er du en empatisk og anerkendende leder? Kender du alt til byggeprocesser og arbejdsgangen i en rådgivende ingeniørvirksomhed? Er du vant til salg og ved, hvad dine kunder efterspørger? Og har du projektledelse af større opgaver helt under huden og formår at give den erfaring videre? Så er du måske den profil, vi søger til veletableret rådgiver i byggebranchen med et stærkt image.

AMBIZZION søger dygtig og indlevende afdelingsleder til projektledelse og arbejdsmiljø til København.

 

Virksomheden 

Er en større succesfuld rådgivende ingeniørvirksomhed, som til fulde realiserer deres kunders ambitioner og projekter. Det gøres med verdensklasse ingeniørarbejde, baseret på dyb specialisering i alle fagligheder der kræves og med en gennemprøvet model for succesfuldt samarbejde med andre rådgivere, både i hold, og med styringsansvar.

Virksomheden har hovedsæde i København med afdelinger forskellige steder i Danmark og udland. Bæredygtighed er en forpligtigelse, og der lægges meget vægt på værdier og personlig udvikling. Med højt til loftet og tæt på beslutninger byder virksomheden indenfor til udvikling, ansvar og medbestemmelse.

Kulturen

Ånd og kultur er åben, ambitiøs og kollegial med en meget aktiv personaleforening med høj tilslutning. Organisationen har en flad struktur, som gør, at man kommer tæt på beslutninger. Som en del af ledelsen bliver man inddraget og delagtiggjort med mulighed for at præge egen position såvel som organisationen.

Din baggrund

Du arbejder formentlig i dag som projektchef, afdelingsleder, teamleder eller lignende hos en rådgivende ingeniørvirksomhed, entreprenør eller arkitekt. Du har en byggefaglig baggrund som bygningsingeniør, konstruktør eller arkitekt og brænder for ledelse og det, at få mennesker til at spille sammen på den rigtige måde. Salg til og håndtering af egne kunder er både kendte og velkomne øvelser. Ligesom det at medvirke til den generelle udvikling af virksomheden.

Som person er du åben, udadvendt og stærkt kommunikativ. Du besidder et personligt drive med et højt aktivitetsniveau og engagement. Er teamspiller, god til mennesker og formår at skabe relationer.

Dine opgaver

 • Ledelse af afdeling med ca. 10 ansatte
 • Udvikle og fastholde medarbejderne i afdelingen
 • Rekruttere og integrere nye medarbejdere
 • Skabe egen forretning og bidrage aktivt til salget
 • Sikre at afdelingen leverer det aftalte på projekter
 • Understøtte samarbejde og forretningsudvikling på tværs i virksomheden
 • Sikre at administrative procedurer og processer følges
 • Bidrage til hensigtsmæssig bemanding på projekter
 • Ansvarlig for opretholdelse af det gode arbejdsmiljø

Du kommer til at bruge ca. halvdelen af din arbejdstid på egne projekter.

Vi forventer

Du har en høj faglighed med solid erfaring inden for ledelse, projektledelse og salg. Du er struktureret og god til at prioritere, uddelegere og bevare overblikket i en travl hverdag. Du er åben, udadvendt, ansvarsfuld og kvalitetsbevidst med evne til at ”skære igennem” og vælge de rigtige projekter

Vi tilbyder

 • Et spændende job i en unik virksomhed med højt teknologisk niveau
 • Uformelt miljø med store personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • Attraktive ansættelsesforhold som modsvarer dine kvalifikationer
 • En virksomhed i vækst med store ambitioner og højt til loftet
 • Mulighed for efteruddannelse i form af kurser mv.

Næste skridt

Motiveret ansøgning og CV sendes til AMBIZZION via nedenstående knap ”Søg Stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen– mobil 60408320 eller sende en e-mail til lbs@ambizzion.dk.