Gazelle virksomhed.

Har du solid baggrund inden for akustik? Kan du se dig selv være en del af et team med stor pionerånd? Vil du være med til at præge den videre udvikling af virksomhedens akustik-platform, så kan du være den nye Akustiker vi søger til 103 Rådgivende Ingeniørselskab.  

103 Rådgivende Ingeniørselskab er en mindre rådgivende ingeniørvirksomhed, som udfører højt kvalificeret ingeniørrådgivning, indenfor akustik, byggeri, og energi baseret på faglig viden og indsigt. 103 Rådgivende Ingeniørselskab er kåret som Gazelle-virksomhed 2017. På akustikområdet bærer 103 Rådgivende Ingeniørselskab certificeringer indenfor ”Miljømåling-ekstern støj” og ”Miljømåling-trafikstøj” samt arbejder med en bred palette af opgaver indenfor akustikkens verden.

Virksomheden har succes og oplever en fortsat øget efterspørgsel på deres ydelser indenfor akustikrådgivning, derfor søges en Akustiker til nyoprettet stilling.

Jobbet:

I en afvekslende hverdag får du berøring med alle dele af akustikken, og bliver dermed en del af hele værdikæden i det arbejde og de ydelser, der leveres til kunderne. Du vil blive en del af et akustikteam med 5 akustikkerer.

Dine væsentligste opgaver:

Rådgivning af kunder f.eks. bygherrer, arkitekter og ingeniører.

Måling og beregninger af ekstern støj fra virksomheder, vindmøller m.m.

Udvikling/projektering af støjdæmpende løsningsforslag.

Analyse og måling af lyd og vibrationer både i det interne og eksterne miljø, herunder bygnings- og rumakustik.

Projektledelse af egne opgaver inkl. koordinering med interessenter som: myndigheder, entreprenører, projektudviklerer etc.

Du vil indgå i processer, hvor din viden og kompetencer skal og vil bidrage til at skabe værdi for kunderne. Yderligere vil du skulle veksle mellem at varetage egne måle- og beregningsopgaver og/eller løse opgaver i fællesskab med kollegaer. Du vil indgå i tæt faglig sparring med kollegaer i et dedikeret akustikteam.

Vi forventer at du:

Er uddannet ingeniør eller tilsvarende.

Har +5 års erfaring som akustiker fra en rådgivende virksomhed.

Er ansvarsbevidst, fleksibel, handlekraftig.

Brænder for det faglige og dét at indgå i udviklingen af den akustiske platform.

Trives med at arbejde selvstændig og have stor indflydelse på egne opgaver.

Vi tilbyder:

Engagerede og fagligt kompetente kolleger i et team præget af pionerånd

En spændende og udviklende stilling med STOR indflydelse på og fleksibilitet/frihed i egen funktion og hverdag

En alsidig funktion med mulighed for at udvikle dig og dine kompetencer yderligere, samt blive en del af hele værdikæden i forhold til opgaveløsningen.

En uhøjtidelig og dialogbaseret kommunikation og omgangstone i en flad organisationsstruktur

Du bliver en del af et engageret team med absolut ”højt til loftet”, samtidigt med, at du bliver en del af et set-up, hvor der opnås synergi mellem de forskellige kompetenceområder, der forefindes i virksomheden. 103 Rådgivende Ingeniørselskab har ambition om at være kundens og bygherrens foretrukne samarbejdspartner indenfor alle akustikområdets faser – fra idegrundlag til færdigt projekt.

103 Rådgivende Ingeniørselskab har domicil i Erhvervsparken-TEP i Odense-området og tæt på den fynske motorvej. Her vil du få din base.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Se mere på www.103.dk og www.vibrationsmålinger.dk og/eller ring til AMBIZZION , Peder Vester Henriksen  – mobil  +45 53 29 69 29

Om 103 Rådgivende Ingeniørselskab ApS:

103 Rådgivende Ingeniørselskab er etableret i 2012 og har i dag etableret sig som en attraktiv rådgivende samarbejdspartner der udfører højt kvalificeret ingeniørrådgivning, projektering, tilsyn og projektledelse inden for byggeri, akustik, vibrationsmåling og energi. 103 Rådgivende Ingeniørselskab leverer rådgivning baseret på en fast stab af kompetente medarbejdere og i tæt samarbejde med en række nært tilknyttede samarbejdspartnere med stor erfaring. 103 Rådgivende Ingeniørselskab´s ydelser bygger på en åben dialog med kunder og samarbejdspartnere der skaber værdi. Uanset størrelsen på opgaven, tilstræber 103 Rådgivende Ingeniørselskab at sikre høj kvalitet, praktiske løsninger, samt effektiv og omkostningsbevidst projektgennemførelse. 

Kan du se dig selv være med til at gøre en forskel i en kundeorienteret virksomhed, hvor der hersker en pionerånd, og hvor du får muligheden for at være en del af et kompetent mindre team, så send ansøgning og CV via nedenstående ”søg stillingen”.