Kan du projektere alt fra knæhøjde og nedefter? Er du ekspert indenfor veje og belægninger? Og er du god til at tage ansvar og sørge for at opgaver kommer i mål? Så er du måske personen AMBIZZION søger til Hartvig Consult

Virksomheden

Hartvig Consult er en succesfuld, mindre ingeniørvirksomhed centralt placeret i Roskilde med fokus på anlæg, kloakering og veje. Virksomheden er specialister i rådgivning og håndtering indenfor infrastruktur og anlægsarbejder og udfører projektering af blandt andet nyanlæg indenfor kloak, vej og belægning samt renoveringsarbejder indenfor samme. Hartvig Consult har travlt og er derfor klar til at byde en ny medarbejder velkommen.

Værdier som eksempelvis ordentlighed, grundighed og øvrige gamle ”dyder” er stærkt forankret i kulturen Så udtryk som: ”vi holder, hvad vi lover og leverer projekterne til tiden og i den aftalte kvalitet” bliver taget alvorligt.

Stillingen

AMBIZZION søger til Hartvig Consult en selvstændig og ”selvkørende” anlægsingeniør. Stillingen er nyoprettet og du bliver en del af et ”anlægsteam” på 8, der arbejder tæt sammen om opgaver i og udenfor Danmark. Du bliver ankermand for projektering og kommer helt naturligt til at bidrage med sparring og vidensdeling i forhold til dine kolleger.

Du vil bl.a. have følgende arbejdsopgaver:

  • Ansvar for projektering af opgaver i virksomheden indenfor belægningsområdet
  • Ansvar for tilbud, kontrakter og projektledelse sammen med ledelsen
  • Bistå med tilsyn ved gennemførelse af anlægsopgaver
  • Samarbejde med interne og eksterne parter og myndigheder

Profilen

Måske er du projekteringsansvarlig eller konsulent i en ingeniør- eller entreprenørvirksomhed. Måske sidder du i stilling som vejingeniør i det Offentlige. Eller du har egen virksomhed og ønsker et nyt ståsted eller anden platform at arbejde ud fra.

Du er uddannet bygningsingeniør med speciale i projektering indenfor anlæg og veje. Alternativt er du tilbudsleder eller lignende med stor erfaring i projektering og udbud samt dimensionering af kloak.  Du skal have mindst 5 års erfaring og have solidt kendskab til AutoCad, MSoffice, projekteringsværktøjer og forståelse for projekteringsregler.

Som person er du ihærdig, åben og udadvendt. Er god til at arbejde selvstændigt såvel som i team og har lyst til udvikling i et engageret og dygtigt specialistteam.

Mulighederne

Hartvig Consult, Rådgivende Ingeniører tilbyder et spændende og krævende job med muligheder for personlig og faglig udvikling i et dygtigt specialistmiljø. Arbejdskulturen er kendetegnet ved ambition og kvalitet i opgaven. Men også godt kollegaskab og højt humør præger dagligdagen. Du tilbydes gode ansættelsesforhold som afspejler dine kvalifikationer.

Næste step

Send ansøgning og CV via nedenstående ”søg stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Ring meget gerne til AMBIZZION ApS, Leo Brosbøl Sørensen – mobil 60 40 83 20 eller send en e-mail på lbs@ambizzion.dk.

For yderligere oplysninger læs mere om Hartvig Consult på www.hartvigconsult.dk