For en af vores kunder søger AMBIZZION profiler med solid brandteknisk indsigt og ambitioner om videre personlig udvikling af kompetencer indenfor brandrådgivning. Virksomheden, som AMBIZZION repræsenterer, søger både erfarne og nyuddannede profiler, der kan bidrage til et fortsat højt fagligt niveau og indfrielse af ambitionerne om en progressiv styrkelse af dette forretningsområde.

Vores kunde, der er en solidt funderet rådgivende ingeniørvirksomhed, har sit hovedsæde vest for Storebælt. Afhængig af din bopæl vil du blive tilknyttet en af de geografiske lokationer i Syddanmark eller Midtjylland.

Brandrådgivning

Dit arbejdsområde bliver at rådgive og projektere brandforebyggelse inden for alle typer af byggeri, såvel privat som offentligt finansieret. Du vil være lige velkommen i vores kundes team, uanset du er nyuddannet eller certificeret – og beredskabserfaring vil tælle positivt. For den nyuddannede vil det være optimalt, hvis du kommer med interesse for og opdaterede kompetencer indenfor computersimuleringer.

Med en solid teknisk basis som ingeniør eller bygningskonstruktør, kombineret med kompetencer indenfor brand vil det falde dig naturligt selvstændigt at formidle og løse rådgivningsopgaver samt sikre kvaliteten af opgaver indenfor:

  • Udarbejdelse af brandteknisk dokumentation i design-, projekterings- og udførselsfaserne
  • Røggas- og flugtvejssimuleringer
  • Kontakt til kunder, kolleger, myndigheder og samarbejdspartnere

Som person besidder du veludviklede kommunikationsevner, da du – baseret på din tekniske faglighed – skal kunne formidle dine løsningsforslag overfor involverede interessenter; kunder, entreprenører, rådgivere m.v.

Endelig vil du sikkert motiveres af faglig udvikling for dig selv og dit team.

En alsidig og ambitiøs virksomhed

Med virksomhedens mange års erfaring inden for ledelse og rådgivning ifm byggeprojekter af stor variation, vil du som medarbejder og del af teamet opleve et uformelt tværfagligt miljø med masser af erfaring – og dynamik.

Oveni får du:

  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • En stærk personaleforening med spændende arrangementer
  • Attraktiv løn og mulighed for efteruddannelse

En arbejdsplads i rivende udvikling og med mange udfoldelsesmuligheder

Interesseret?

Du har sikkert spørgsmål til stillingen, så du kontakter selvfølgelig AMBIZZION:

Lars Bøgelund (6037 5723) – Kim Rune Larsen (2010 5858) – eller Peder Vester Henriksen (5329 6929)