Kan du klæde din direktør fagligt ordentligt på til enhver lejlighed? Har du styr på bestyrelser, stakeholders og øvrige interessenter med alt indenfor administration, økonomi og organisatoriske processer. Brænder du for bæredygtighed og er struktureret, udadvendt, serviceminded og godt kommunikerende? Så er denne stilling måske noget for dig. 

AMBIZZION søger for Green Building Council, Denmark en dygtig PA til direktøren og organisationen i København.

Green Building Council Denmark (DK-GBC) er en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for udbredelse af bæredygtighed i byggeri og byudvikling i Danmark. Organisationen blev stiftet i 2010 og etableret som et dansk råd for bæredygtighed i byggebranchen.

DK-GBC er et netværk af aktører, som ønsker radikalt at forbedre bæredygtigheden af det bebyggede miljø i Danmark. Med omkring 500 medlemmer, der spænder over hele værdikæden, repræsenterer DK-GBC holdningen hos branchens nuværende og fremtidige ledere, der stræber efter transformationsændringer.

Green Building Council, Denmark tilbyder reel og uvildig granskning af byggeprojekters og byområders bæredygtige indsats. Organisationen udbyder virksomhedskurser samt konsulent- og auditor uddannelser i bæredygtighed (DGNB).

Stillingen
Til en nyoprettet stilling søger vi en struktureret og proaktiv medarbejder til Green Building Councils kontor i København. Du skal være den strukturelle støttefunktion for direktøren og være personen, der tilrettelægger, forbereder og systematiserer dennes travle hverdag,

Du deltager i organisationens bestyrelsesmøder, til hvilke du er referent. Arbejder løbende med optimering og effektivisering af interne arbejdsprocesser.

Dine opgaver

 • Ledelsesstøtte til direktør
 • Projektledelse og strukturering af interne og eksterne projekter
 • Forbindelsesled til bestyrelse
 • Forberede oplæg og præsentationer generelt
 • Bidrage til strategiarbejde
 • Forberede møder med samarbejdspartnere og interessenter
 • Forberede dagsorden og rapportering til bestyrelse
 • Referent til bestyrelsesmøder
 • Koordinering og dialog med samarbejdspartnere
 • Research, analyse- og ad-hoc opgaver
 • Sikre vidensdeling internt i organisationen med bl.a. indsamling af data til interne rapporter
 • Tværgående projekter

Om dig
Du synes om at være i en spændende og travl organisation, at være med til at planlægge og strukturere din og i et vist omfang direktørens hverdag, at have mange bolde i luften uden at miste overblik. Du har en proaktiv tilgang til arbejdet og formår selvstændigt at planlægge og gennemføre opgaver.

Du er vant til at arbejde med organisatoriske og administrative processer og opgaver. Har erfaring med mødeplanlægning, forberedelse, opfølgning og referater samt koordinering og har arbejdet med strategiprocesser og implementering af disse.

Vi forventer
Du har en relevant kandidat- eller bacheloruddannelse f.eks. statskundskab, samfundsvidenskab, CBS eller lignende uddannelse kombineret med projektledelse.

 • Du har gode kommunikationsevner og evner at formidle klart og tydeligt
 • Du arbejder struktureret med stort overblik og ved, at detaljen også har betydning
 • Du går op i god service og bidrager til dine omgivelser med godt humør
 • Har et godt kendskab til Office-pakken og de sociale medier
 • Brænder for bæredygtighed 

Som person er du udadvendt, ansvarlig og struktureret med gode samarbejdsevner. Du får noget fra hånden, tager ansvar for egne opgaver og formår at være del af et fællesskab med gode værdier. Desuden lægger du kvalitet i dit arbejde, er pålidelig og fremstår på alle måder troværdigt.

Du er god til dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder
Du bliver del af en spændende, mindre arbejdsplads med frihed under ansvar. Du får en arbejdsdag med mange forskellige typer opgaver og berøringsflader og vil indgå i et tæt samarbejde med alle i organisationen. I DK – GBC får du mulighed for at udvikle dig og for at præge både organisation, arbejdsgange og din egen opgaveportefølje.

Næste skridt
Upload ansøgning og CV via ”søg stillingen”. Du vil på skærmen kunne se, at vi har modtaget dit materiale.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Ring meget gerne til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen 60 40 83 20