International transportvirksomhed

Mestrer du at fylde lastbiler optimalt på tværs af landegrænser? Har du udpræget orden og struktur i dit arbejde? Er dit fokus på ansvar og bundlinie selv med mange bolde i luften? Så er det måske dig vi leder efter!

AMBIZZION søger for Nordic Trucking Logistics A/S en erfaren disponent og crosstrader.

Nordic Trucking Logistics er en succesfuld og voksende virksomhed indenfor international landtransport. Virksomheden er specialiseret i internationale lastbilleverancer med kunder i det meste af Europa.

Nordic Trucking  Logistics har 10 medarbejdere placeret i eksklusivt domicil, centralt i Århus. Virksomheden har også kontor i Frankrig samt egen vognmandsforretning i Lithauen med omkring 100 mand. Nordic Trucking  Logistics er en både veldrevet og indtjenende virksomhed, der råder over mere end 200 biler.

Som disponent og crosstrader hos Nordic Trucking  Logistics får du ansvar for egne opgaver fra den spæde start til pengene er i kassen. Du bliver fast del af et mindre og velfungerende team, hvor samarbejde og tætte relationer er både værdsat og i højsædet. Alle arbejder med fokus på kvalitet, funktionalitet, service og indtjening i det daglige. 

Din baggrund

Du kommer formentlig fra en stilling som transportør, disponent eller speditør med landtransport som speciale. Optimalt vil være, at du nogle år har arbejdet i lignende stilling på det internationale marked.

Du er sprogligt stærk på dansk, engelsk og tysk i både skrift og tale. Yderligere kundskaber på fransk vil være en fordel.

Dine opgaver

  • Opsøge og gennemføre egne projekter
  • Forhandle priser og vilkår med subcontractors i Europa
  • Planlægning og tilrettelæggelse af egne transportopgaver
  • Medvirken til optimering og udvikling af virksomheden

Vi forventer

Du har en høj faglighed med solid erfaring inden for disponering af og handel af landtransport. Du er struktureret og god til at prioritere og bevare overblikket i en travl hverdag. Du er åben og udadvendt med lyst til en serviceorienteret rolle i et dygtigt specialistmiljø med en høj faglighed og tætte relationer.

Vi tilbyder

  • Et spændende job i en unik virksomhed med specialiseret koncept
  • Uformelt miljø med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • Attraktive ansættelsesforhold som modsvarer dine kvalifikationer
  • En virksomhed i vækst med store ambitioner og højt til loftet

Du får store muligheder for at sætte dit personlige præg på udviklingen i Nordic Trucking Logistics, ……..som igen i år forventer at blive vækstvirksomhed. Læs mere her: http://www.nordictrucking.eu/

Næste skridt:

Motiveret ansøgning og CV sendes til AMBIZZION via nedenstående knap ”Søg Stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen – mobil 60408320 eller sende en e-mail til lbs@ambizzion.dk.