Er du bygningsingeniør eller bygningskonstruktør, har erfaring og lyst til at rådgive kunder indenfor indeklimaområdet? Har du solidt kendskab til fugt/skimmelsvamp og sundhedsskadelige stoffer og materialer i indeklimaet? Ser du dig som af et team, der skaber de rigtige løsninger i forhold til kundens behov?

Teamet undersøger ejendomme og/eller specifikke skadesområder og udarbejder tværfaglige byggetekniske, biologiske og kemiske rapporter og endvidere rådgiver kunden helhedsorienteret i forbindelse med både store og små opgaver som eksempelvis renoveringsopgaver og nybyggeri af både store og små ejendomme. Som udgangspunkt arbejder du fra OBH-Gruppens hovedkontor i Odense, idet opgaverne primært fordeler sig på Fyn og i Jylland.

Dine opgaver bliver:

 • Gennemføre tværfaglige byggetekniske, biologiske og kemiske bygningsundersøgelser.
 • Fagligt ansvar i forbindelse med udarbejdelse af byggetekniske rapporter i samarbejde med OBH´s bygningslaboratorier.
 • Udarbejdelse af konkrete løsningsforslag for udbedring af skader samt anbefalinger af eventuelle præventive tiltag tilpasset kundens behov.
 • Kundekontakt til eksisterende og nye potentielle kunder.
 • Mødeaktivitet og afholdelse af ”gå hjem møder” for netværkskunder.

Dine kvalifikationer:

 • Du har baggrund som bygningsingeniør / bygningskonstruktør med mindst 2 års erfaring indenfor bygningsundersøgelser og rådgivningsopgaver specielt med stærke kompetencer indenfor indeklima
 • Du er god i skriftlig og mundtlig kommunikation
 • Du kan selvstændigt planlægge og løse dine opgaver.

Du trives med teamwork og befinder dig godt i et miljø af bygningsingeniører og bygningskonstruktører, hvor ERFA udveksling, vidensdeling og godt samarbejde er i højsædet. Du har en fleksibel og positiv indstilling til opgaveløsning, hvor der i perioder kræves en ekstra indsats for at sikre kundernes fulde tilfredshed.

Der vil være en del kørsel forbundet med jobbet, så du forudsættes at stille egen bil til rådighed.

OBH Rådgivende Ingeniører tilbyder dig:

 • At blive en del af en flad udviklingsorienteret organisation med stor fokus på faglig såvel som personlig udvikling.
 • En innovativ virksomhed der gerne vil være med til at skabe fremtiden
 • En familievenlig hverdag med plads til at få arbejde og privatliv til at balancere
 • Attraktiv lønpakke med pensions- og sundhedsordning, fysioterapi, motion med tilskud samt kantineordning

En del af noget større

Du bliver en del af OBH-Gruppen som består af to produktionsselskaber: OBH Rådgivende Ingeniører og OBH-Ingeniørservice. Hovedsædet er placeret i Odense. Her vil du blive en del af en familiejet virksomhed med fokus på faglighed, kvalitet og samarbejde. OBH-Gruppens vision er at være den foretrukne bygningsrådgiver og det arbejdes der med igennem tværfaglighed og fleksibilitet, trivsel, faglig og personlig udvikling.

Hos OBH Rådgivende Ingeniører finder du også Miljø & Sundhedsteamet, der primært beskæftiger sig med rådgivningsopgaver inden for renovering, nedrivning, nybyggeri og ombygning for offentlige- og erhvervskunder – herunder forsikringsselskaber og entreprenører – samt i mindre grad private kunder. Virksomheden har gennem de sidste 3 år gennemgået et udviklingsforløb, der med eget laboratorium, har placeret os blandt de bedste indeklima- og arbejdsmiljørådgivere i Danmark.

Læs mere her:https://www.obh-gruppen.dk/da/

Interesseret?

Hvis du ønsker at gøre en forskel i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor du får mulighed for at præge din egen hverdag i et uformelt miljø med højt til loftet, så send ansøgning og CV via nedenstående knap ”søg stillingen”. Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende – og naturligvis med diskretion.

Ring gerne til Peder Vester Henriksen, mobil 5329 6929 eller Kim Rune Larsen, mobil 2010 5858