Besidder du en glimrende IT-forståelse, har lysten til at interagere med brugerne på deres præmisser, og brænder du for at yde en høj grad af service? Har du på øje for helheden og samtidigt de små detaljer? Er du struktureret i måden at gå til en opgave, og er din lyst til at lære en masse om mange forskellige applikationer stor, så er du muligvis den IT-administrator, vi søger til Danapak Flexibles A/S.

Danapak Flexibles A/S er en betydende aktør på markedet inden for fleksible emballager til bl.a. pharma og fødevareindustrien. Det at Danapak Flexibles A/S er en innovativ leverandør af emballager af høj kvalitet hvor integrationen mellem produktionen og IT er høj gør, at IT spiller en meget vigtig rolle i virksomheden. For at sikre at IT til enhver tid kan levere en sikker, opdateret og stabil IT-platform, søges en kollega som i samarbejde med øvrige IT-medarbejdere gør hvad der skal til for at produktionen altid er kørende, heraf en væsentlig del på 3-holdsskift.

Jobbet:

Efter en grundig introduktion til alle virksomhedens applikationer vil du komme til selvstændig, samt sam-men med erfaren kollega, at løse en lang række alsidige opgaver. Du bliver centralt placeret i en stabil organisation, hvor du kommer til at samarbejde med en lang række erfarne kolleger, og hvor du bidrager som bindeled til koncern-IT og de IT-opgaver, der løses i tilknytning til virksomheden.

Dine væsentligste opgaver bliver:

 • Via overvågning/vedligeholdelse at sikre driften af virksomhedens forretningsapplikationer, servere og netværk.
 • Fejlhåndtering, test af systemtilpasninger og overdragelse til brugere.
 • Support af adm. Systemer og servicering af IT-brugere på alle niveauer.
 • Kontakt/sparring med eksterne leverandører og partnere.
 • It-sikkerhed, herunder bl.a. Brugeradministration, styring af adgangsrettigheder og backuprutiner.
 • Uddannelse og træning af brugere i IT.

Du kommer til at arbejde i en IT-afdeling med mange typer af opgaver. Der er tråde mange steder ud i organisationen, og fra IT-afdelingen er målet, at give brugere en så god oplevelse af IT som muligt.

Virksomhedens applikationer er bl.a.:

Aspect4 (Logistik, ØKO og HR), DocManager, Query Manager, Workflow Management og Lotus Domino. Følgende systemsoftware avendes: IBMI7.4/OS, SQL, Microsoft Hyper-V 2019, Microsoft Office365

Det forventes at:

 • Du har erfaring og kompetencer til umiddelbart at løse en stor del af ovenstående opgaver, samt lyst til gennem oplæring at tilegne dig viden og færdigheder om de opgaver, du ikke umiddelbart kan løse
 • Du er god til at begå dig på alle niveauer i organisationen, med bl.a. deltagelse i, og ledelse af, diverse projekter, der involverer IT
 • Erfaring med administrative forretningsprocesser samt drift og vedligeholdelse af ERP-løsninger i en driftsorganisation, men du kommer nødvendigvis ikke fra tilsvarende produktionsvirksomhed
 • Din faglige stolthed er høj, du er ambitiøs og du gør gerne en ekstra indsats for at levere de bedste resultater
 • Du er desuden hurtig til at danne dig et overblik over systemsammenhænge, udadvendt og robust samt i stand til at bevare overblikket i pressede situationer

Som person er du omgængelig og team-orienteret. Du befinder dig godt i en funktion med bred kontaktflade internt i organisationen. Du er i besiddelse af en bred IT-viden, og har lysten til at søge ny viden internt som eksternt. Du nyder – på egen hånd – at tage initiativ til at forbedre IT hverdagen for alle brugere. Du gør hvad du kan for at sikre, at IT-afdelingen involveres i alle beslutninger, som nu eller på sigt kan have en indflydelse på IT. Hvilken type af IT-uddannelse du har er ikke afgørende, men du besidder et højt fagligt niveau indenfor din kerne kompetence. Udover dette så har du lysten til at udvikle dine øvrige kompetencer, således at du selvstændigt bliver i stand til at træffe forretningskritiske beslutninger.

Danapak Flexibles A/S har domicil i Slagelse, og det forventes derfor, at du har bopæl i hensigtsmæssig køreafstand hertil.

Du tilbydes:

 • En udfordrende stilling i en veletableret international virksomhed med travlhed og højt aktivitetsniveau.
 • Engagerede og fagligt kompetente kolleger, og tæt samarbejde med erfarne kollegaer i IT-afd.
 • Internationalt, innovativt og udviklingsorienteret miljø med uhøjtidelig omgangstone samt hvor fokus på kunden, kvalitet og handling er i højsæde.
 • En stilling med gode personlige som faglige udviklingsmuligheder. Herunder faglig sparring med til tilknyttede eksterne parter på deres respektive specialistområder.
 • Et særdeles godt arbejdsmiljø, hvor vejen til beslutningerne er kort, og hvor den gensidige respekt for hinanden er tydeligt tilstede.

Med solid backup fra den eksisterende organisation bliver du klædt på til at løse IT-afdelingens opgaver, og dermed sikre din succes i jobbet.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men venter dog gerne på den rigtige kandidat.

Se mere på www.danapakflex.com eller ring til Peder Vester Henriksen – AMBIZZION +45 53296929

Om Danapak Flexibles A/S

Gode produkter fortjener gode emballager. Det er Danapak Flexibles garant for som veletableret virksomhed med 65 års virke som udvikler og leverandør af fleksible emballager med høj kompleksitetsgrad til primært pharma- og fødevareindustrien, med tilhørende høje krav til masterdata og dokumenterede processer. Virksomheden har i dag ca. 200 medarbejdere og står med en stærk kundeportefølje med stor fokus på store, internationale mærker samt stærk og attraktiv portefølje af nicheprodukter. Danapak Flexibles er en af de største og mest komplekse enhed i den østrigsk ejede emballage-gruppe Schur Flexibles Group, der har en samlet omsætning på ca. € 520 mio. og ca. 1.900 ansatte fordelt på 22 fabrikker i Europa.

Hvis du ønsker at gøre en forskel i en innovativ virksomhed, hvor du får mulighed for at være en del af et kompetent team, så send ansøgning og CV via nedenstående knap – ”søg stillingen”