-VELETABLERET ENTREPRENØRVIRKSOMHED

Trives du godt med kalkulation og tal og tager gerne ansvar for tilbudsgivning? Ser du dig fungere godt i en kombineret rolle med ansvar for kalkulation og dertil varetagelse af projektlederopgaver undervejs? Kan du se dig som en del af et teamorienteret og ufor- melt miljø hvor nøgleordet, i alt hvad man foretager sig, er ordentlighed?

Vores kunde, er en veletableret entreprenørvirksomhed med egenproduktion indenfor murerarbejde, jord, beton, kloak og anlægsområdet udfører opgaver inden for fag-, hoved- og totalentrepriser for såvel nybyggeri som renovering og ombygning. Virksomheden har et særdeles godt omdømme og et mangeårigt godt samarbejde med anerkendte under- leverandører og samarbejdspartnere. Nu søges ny Kalkulations- og projektleder.

Stillingen

Med reference til direktøren får du ansvar for kalkulationer og tilbudsgivning på opgaver og projekter af varierende størrelse og omgang inden for bygge- og anlægsopgaver. Du skal bidrage til at sikre at materiale og kalkulation er gennemarbejdet med budget, materialevalg, indkøb, koordinering med aktører i tilbudsfasen. Herunder varetage indkøb og kontakt til underleverandør.

Dine væsentligste opgaver:

 • Beregne og udarbejde tilbud indenfor murerarbejde, beton og anlæg i fag-, hoved- og totalentrepriser.
 • Projektledelse af udvalgte bygge- og anlægsprojekter.
 • Gennemgang af udbudsmateriale og risikovurdering.
 • Prissætning af egenproduktionsfag og håndtering af tilbud fra underleverandører.

I rollen som Projektleder har det det fulde ansvar for projektet fra opstart til aflevering af vellykket færdigt projekt. Herunder varetager du budget- og økonomistyring, og du har kontakten til myndigheder, rådgivere, bygherre etc. På kalkulationssiden bidrager du til løbende at udvikle virksomhedens procedure omkring tilbudsgivning, kalkulationer, indkøbs-og samarbejdsaftaler.

Det forventes at du:

 • Har erfaring med kalkulation og/eller byggeledelse inden for byggeri og evt. anlægsopgaver.
 • Har økonomisk sans og besidder godt købmandskab som en del af din natur.
 • Kan træffe beslutninger, stille krav og udvise rettidig omhu.
 • Har gode kommunikations- og formuleringsevner, såvel mundtligt som skriftligt.
 • Brænder for at arbejde med tal, og har erfaring med VISUAL-kalkulationsprogram.

Du er handlekraftig, arbejder struktureret og selvstændigt samt motiveres af sparring med kollegaer. Du er fleksibel i forhold til opgaven og hverdagen. Som den naturlige teamplayer befinder du dig godt i en handlingsorienteret og flad organisationsstruktur.

Du kommer gerne med erfaring fra en lignende stilling. Kommer du med en primær erfaring som bygge-/projektleder skal du naturligvis være klar/have lysten til at tage opgaven og ansvaret omkring kalkulation og tilbudsgivning. Du er uddannet som bygningsingeniør, bygningskon- struktør eller har anden relevant byggeteknisk uddannelse. Med fordel har du dertil en håndværksmæssig baggrund.

Du tilbydes:

 • En selvstændig og udfordrende stilling med stor indflydelse på eget job.
 • Et team af engagerende kolleger i et uformelt miljø og med flad organisationsstruktur.
 • En kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og ordentlighed.
 • En alsidig hverdag i et miljø og, der indeholder klassiske dyder som godt håndværk, åbenhed, dialog og samarbejde

Du vil indgå i et stærk fagligt team med motiverede kolleger. Du bliver en del af en veletableret virksomhed med korte beslutningsveje, handlekraft og et godt omdømme blandt kunder og sam-arbejdspartnere. Du kommer til at beskæftige dig med interessante og varierende opgaver, og bliver en del af i en virksomhed i fortsat god udvikling og med interessante opgaver i pipeline.

Virksomheden er beliggende Fyn.

Virksomheden,

er en veletableret og med flere årtier på bagen og med egenproduktion indenfor murer-, kloak-, beton,- jordarbejde udføres i dag alle former for opgaver inden for fag,- hoved- og totalentrepriser for såvel nybyggeri som renovering og ombygning. Hos virksomheden danner faglighed, kompetence og dialog grundlaget for veludført arbejde. Kundekredsen består af gode faste kunder som tæller private, erhvervs- virksomheder og offentlige myndigheder som løbende serviceres rundt omkring i landet.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Peder Vester Henriksen på +45 53296929 eller pvh@ambizzion.dk.

Motiveret ansøgning + CV sendes via nedenstående knap ”Søg stillingen”. Ansøgninger behandles løbende og fortroligt.