Vil du være omdrejningspunkt og drivkraft i AB Clausens udadvendte aktiviteter? Ser du dig selv som kommerciel krumtap i en fremadstormende virksomhed? Og vil du være ballast til den eksisterende ledelse og inspirator til hele organisationen? Så er det måske dig vi leder efter som ny kommerciel direktør.

AMBIZZION søger for AB Clausen A/S i Rødovre en dynamisk og erfaren kommerciel direktør.

AB Clausen er en succesfuld mellemstor rådgivende ingeniørvirksomhed med fokus på levering af helhedsløsninger indenfor ingeniørydelser. Virksomheden tager afsæt i bærende konstruktioner både som egenproduktion og som tværfaglig projektledelse af underleverandører på øvrige fag. AB Clausen er veldrevet og velpositioneret i markedet og søger yderligere at styrke sig i konkurrencen om markedets mest interessante byggeprojekter. Hertil mangler vi en erfaren og kompetent person til at videreudvikle eksisterende relationer, gå foran, skabe nye relationer og vise vejen i konkurrencer mod også de helt store aktører i markedet.

Teamet i AB Clausen består hovedsageligt af konstruktionsingeniører og konstruktører med kernekompetencer inden for bærende konstruktioner og er primært specialister, fagnørder og ildsjæle, som alle brænder for deres arbejde. I tillæg har AB Clausen et tværfagligt projektledelsesteam, som også varetager projekteringsledelse og binder vores og underleverandørers ydelser sammen.

Din baggrund

Du kommer formentlig fra en rådgivende ingeniørvirksomhed og har 5 år+ erfaring som måske markedschef, salgschef, projektchef eller fra trinnet højere som direktør. Dit fokus er/har været kommercielt med vægt på opbygning af relationer, kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Du skal have en længerevarende uddannelse, som kan tænkes at være cand. merc., HD i afsætning og handel, forretningsudvikling eller tilsvarende. En ingeniørbaggrund med salgsfunktion, ledelse og udvikling er ligeså relevant. 

Dine opgaver

 • Orkestrere og drive salg og opbygning af kunderelationer
 • Konkurrencer på større sager og levering af kvalitetstilbud
 • Udvikle og implementere markedsføring i tæt samarbejde med marketingansvarlig
 • Overordnet udvikling af virksomhed sammen med direktion
 • Positionering og udvikling af virksomhedens profil i marked
 • Personaleledelse af afdelingen salg og marketing
 • Sparring med direktion og bestyrelse
 • Videreudvikling af samarbejds- og læringskultur

Vi forventer

Som person er du selvstændig, ihærdig, åben og udadvendt. Besidder et højt drive og udviser engagement og stor entusiasme. Har lyst til vækst og udvikling af engageret og dygtigt specialistmiljø. Medbringer stor erfaring og faglighed til videreudvikling af virksomheden.

Vi tilbyder

 • Et spændende job i en unik virksomhed med højt teknologisk niveau
 • Uformelt miljø med store personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • Attraktive ansættelsesforhold som modsvarer dine kvalifikationer
 • En virksomhed i vækst med store ambitioner og højt til loftet
 • Mulighed for efteruddannelse i form af kurser mv.

Du får store muligheder for at sætte dit personlige præg på udviklingen i AB Clausen, som igen i år forventer at blive Gazelle virksomhed. Læs mere her: abclausen.dk

Næste skridt:

Motiveret ansøgning og CV sendes til AMBIZZION via nedenstående knap ”Søg Stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen– mobil 60408320 eller sende en e-mail til lbs@ambizzion.dk.