-nykåret Gazelle-virksomhed

Brænder du for byggeri, statik og projektering af bærende konstruktioner? Er du skarp på beregninger? Har du erfaring fra et rådgiver-hus eller har lysten til og ser dig klar til at være en del af en rådgivende virksomhed? Kan du se dig selv være en del af et mindre team med stor pioner-ånd, så kan du være den nye Konstruktionsingeniør vi søger til 103 Rådgivende Ingeniørselskab ApS.  

103 Rådgivende Ingeniørselskab ApS er en mindre rådgivende ingeniørvirksomhed, som udfører højt kvalificeret ingeniørrådgivning, projektering, tilsyn og projektledelse indenfor byggeri, akustik og energi baseret på faglig viden og indsigt. 103 Rådgivende Ingeniørselskab ApS er netop kåret som Gazelle-virksomhed 2017 og har en fortsat øget efterspørgsel på deres ydelser inden for byggeri, og søger derfor Konstruktionsingeniør til nyoprettet stilling.

Jobbet:

Du indgår i virksomhedens byggeteam som løser opgaver indenfor nybyggeri og renovering for et bredt udsnit af kunder. Målet er, som rådgivende virksomhed, at der fra den ide som ligger til grund- og videre frem i byggeprojektets faser leveres rådgivning om den realistiske og den for bygherre bedste løsning.

Dine væsentligste opgaver:

 • Dimensionering/beregning og projektering af bærende konstruktioner
 • Samarbejde og koordinering med kolleger og andre interessenter, som f.eks. myndigheder, arkitekter og kunder.
 • Kvalitetssikring og, i et mindre omfang, varetagelse af tilsyn på byggeplads.
 • Du vil indgå i processer, hvor din viden og kompetencer skal og vil bidrage til at skabe værdi for kunderne, og du vil skulle veksle mellem at varetage egne beregningsopgaver samt at løse andre opgaver i fællesskab med kollegerne. Du vil indgå i tæt sparring med kollegaer i et mindre byggeteam og du vil skulle bistå bygge-teamets konstruktionsansvarlige.

Vi forventer af dig, at du:

 • Er uddannet Bygningsingeniør (civil eller diplom) og gerne med statik som speciale
 • Har (gerne) 2-3 års erfaring som projekterende bygningsingeniør inden for bærende konstruktioner
 • Er ansvarsbevidst, fleksibel, handlekraftig
 • Brænder for beregning og har kendskab til Revit/Autocad/Office-pakken og gerne også Robot og MathCad
 • Er en team-player, der arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt samtidigt med, at du motiveres af en pionerånd
 • Kendskab til rådgivning indenfor andre fagområder vil ikke være et minus

Vi tilbyder:

 • Engagerede og fagligt kompetente kolleger i et mindre team præget af pionerånd og handlingsorienteret kultur
 • En spændende og udviklende stilling med STOR indflydelse på og fleksibilitet/frihed i egen funktion og hverdag
 • En funktion hvor du har mulighed for at udvikle dig og dine kompetencer yderligere
 • En uhøjtidelig og dialogbaseret kommunikation samt en flad organisationsstruktur
 • En lønpakke som forhandles individuelt

Du bliver en del af et engageret mindre team med absolut ”højt til loftet”, samtidigt med, at du bliver en del af et set-up, hvor der opnås synergi mellem de forskellige kompetenceområder, der forefindes i virksomheden. 103, Rådgivende Ingeniør ApS har en målsætning om at være kundens og bygherrens foretrukne samarbejdspartner i alle byggeriets faser – fra idegrundlag til færdiggørelse af byggeri.

103- Rådgivende Ingeniørselskab ApS har domicil i Erhvervsparken-TEP i Odense-området og tæt på den fynske motorvej og helt tæt ved regionaltog-forbindelse. Her vil du få din base.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ring til AMBIZZION, Peder Vester Henriksen – mobil  +45 53 29 69 29

Om 103 Rådgivende Ingeniørselskab ApS:

103 Rådgivende Ingeniørselskab er etableret i 2012 og har i dag etableret sig som en attraktiv rådgivende samarbejdspartner der udfører højt kvalificeret ingeniørrådgivning, projektering, tilsyn og projektledelse inden for byggeri, akustik, vibrationsmåling og energi. 103 Rådgivende Ingeniørselskab leverer rådgivning baseret på en fast stab af kompetente medarbejdere og i tæt samarbejde med en række nært tilknyttede samarbejdspartnere med stor erfaring. 103 Rådgivende Ingeniørselskab´s ydelser bygger på en åben dialog med kunder og samarbejdspartnere der skaber værdi. Uanset størrelsen på opgaven, tilstræber 103 Rådgivende Ingeniørselskab at sikre høj kvalitet, praktiske løsninger, samt effektiv og omkostningsbevidst projektgennemførelse.Læs mere på www.103.dk

Kan du se dig selv være med til at gøre en forskel i en kundeorienteret virksomhed, hvor der hersker en pionerånd, og hvor du får muligheden for at være en del af et kompetent mindre team, så send ansøgning og CV via nedenstående ”søg stillingen”.