Maskinkonstruktør med flair for produktkonfigurering og maskinlayout

VI TILBYDER DIG

Motiveres du af at arbejde med mekaniske designløsninger?

Vil du arbejde med interne og eksterne interessenter om løsningsforslag til vibrationstekniske problemstillinger? Så er du måske den kandidat, som AMBIZZION ApS søger for vores kunde SKAKO Vibration A/S.

SKAKO Vibration A/S er en udpræget knowhow virksomhed, der er globalt førende inden for mekaniske vibrationsløsninger til en lang række brancher. Med reference til den tekniske chef bliver du en nøgleperson i forhold til at videreudvikle vores værktøjer til at generere og kommunikere løsninger til vores kunder.

JOBBET

Du får på sigt selvstændigt ansvaret for løsninger til kunder enten på tilbudsstadie eller i en aktuel ordre. Dette i samarbejde med især vores sælgere. Du vil have flere projekter i gang på samme tid, men samtidig få afgørende indflydelse på prioritering og overholdelse af deadlines.

Som en del af et team placeret i Danmark og Frankrig bestående af 18 dygtige tekniske kollegaer får du rig mulighed for at bringe din viden og erfaring i spil i samarbejde med vores øvrige maskintekniske og el-tekniske medarbejdere samt naturligvis salgsafdelingen.

Vi forestiller os, at du starter op med traditionelt konstruktionsarbejde på maskiner for at komme godt ind i vores produktprogram og produktmuligheder.

LIDT OM DIG SOM PERSON

Din drivkraft er at levere et gedigent stykke arbejde, hvor kreativitet og ambitioner er i højsædet. Du er kvalitetsorienteret, kan gå i detaljen, men også finde hurtige løsninger, når det gælder. Du trives med afveksling og kan bevare overblikket i en hektisk hverdag.

Du vil arbejde i en afdeling, hvor vi alle er afhængige af hinanden, og hvor vores kollegaer i de andre teams og internationalt er afhængige af det arbejde, vi udfører. Det er derfor et krav, at du kan håndtere at have mange bolde i luften på én gang, samarbejde i et teknisk team og kommunikere med sælgere og i visse tilfælde direkte med kunden.

Ud over dine stærke faglige kvaliteter er du en positiv og udadvendt teamplayer, der er dygtig til at kommunikere, dele viden og samarbejde på tværs af organisationen. Du taler og skriver dansk og engelsk på et højere niveau, og det skader ikke, hvis du har kommerciel sans for at kunne vurdere de økonomiske konsekvenser af til- og fravalg.

DINE ARBEJDSOPGAVER

 • Udarbejde tegninger, montagetegninger og styklister til produktionen i en periode til at begynde med.
 • Deltage i vores videre arbejde med standardisering og produktkonfiguration.
 • Udarbejde layouts med løsninger til tilbud eller solgte kundeprojekter.
 • Anvende SolidWorks 3D i det daglige arbejde.

VORES FORVENTNINGER TIL DIG

 • Uddannet produktionsteknolog eller maskiningeniør.
 • Minimum 2 års erfaring fra en tilsvarende stilling.
 • Gode kommunikationsevner.
 • En selvstartende teamplayer, der er energisk, åben og fleksibel.
 • Arbejder struktureret og målrettet og er god til at danne dig et overblik.
 • God til at samarbejde på tværs af medarbejdergrupper.
 • God til dansk og engelsk i skrift og tale.
 • Rutineret IT-bruger med bl.a. MS Office programmer og SolidWorks 3D.

Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der matcher stillingens krav og dine kvalifikationer.

NÆSTE STEP

Send ansøgning og CV via nedenstående ”søg stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Ring meget gerne til AMBIZZION ApS, Lars Bøgelund – mobil 6037 5723 eller send en e-mail på lb@ambizzion.dk.

For yderligere oplysninger læs mere om SKAKO Vibration A/S på www.skako.com.

SKAKO koncernen er børsnoteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S og arbejder inden for to forretningsområder: Udvikling og levering af blandeudstyr til fremstilling af beton og vibrationsudstyr til industri. Kernekompetencer og knowhow inden for design, projektstyring, salg og service anvendes på de primære markeder for salg og service af komponenter, anlæg og komplette løsninger. SKAKO har omkring 200 ansatte, hvoraf godt halvdelen er ansat i SKAKO Concrete og halvdelen i SKAKO Vibration. Virksomhedens hovedkontor ligger i Faaborg og har egne afdelinger i Frankrig, Tyskland og USA samt sælgere og agenter rundt omkring i verden. 

For yderligere oplysninger læs mere om SKAKO Vibration A/S på www.skako.com, hvor der også er en MEDIA præsentation af SKAKO Vibration A/S.