Brænder du for, i udfordrende stilling, at arbejde med netværks-planlægning og arkitektur i vækstvirksomhed med attraktive udviklingsmuligheder? Har du flere års praktisk erfaring med at designe og bygge netværk? Er du ambitiøs og vant til at arbejde målrettet efter resultater? Så er du måske den kandidat som AMBIZZION søger for vores kunde.     

Om virksomheden

Virksomheden har siden 2003 designet, implementeret og serviceret IT installationer og -systemer for virksomheder og organisationer i både ind- og udland – til lands og til vands.

Virksomheden arbejder med alle de IT-områder, der sikrer en sikker, fleksibel og effektiv kommunikation og datahåndtering. Server/klient løsninger, Virtualisering, Netværk, Sikkerhed, WAN-optimering.

Virksomheden har igennem alle årene arbejdet med kunder inden for ganske udfordrende miljøer og har derfor oparbejdet en særlig stor viden om de krav, der stilles til IT installationerne, når der skal arbejdes under ekstreme forhold og kommunikeres over lange afstande.

Kunden vækster og har øget kundetilgang med krævende opgaver.

Om stillingen

AMBIZZION søger for vores kunde i Odense en velfunderet netværksarkitekt med solid erfaring inden for infrastruktur. Du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier. Du skal kunne skabe merværdi og gøre en forskel for kunderne. Du får en alsidig og varierende hverdag krydret med spændende oplevelser og udfordringer ud over det sædvanlige. Du skal være teamplayer og skal kunne løse uventede opgaver med ”en papirklips og et viskelæder”.

I dag supporteres en række af Danmarks største og mest indflydelsesrige virksomheder, både fra kontoret i Odense og ”on site”. Du får den direkte kundekontakt – skal derfor både kunne være rådgiver, men også kunne træde i karakter, når opgaven kræver dit ansvar. Du skal have lyst til et par dage om ugen, at være hos dine kunder. Det forventes, at du har en ganske solid og relevant it-baggrund.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

Med reference til direktøren skal du sammen med teamet varetage opgaver primært inden for områderne netværk og sikkerhed.

 

Kvalifikationer

Interessen for netværk og IT-sikkerhed skal løbe i dit blod.

  • Du har antageligvis en mellemlang IT-uddannelse – eksempelvis IT-Teknolog, Datamatiker, Datateknikker eller andre IT-bacheloruddannelser, men anden IT-baggrund kan også være en mulighed.
  • Kendskab til Dynamisk routning og policy based routning.
  • Kendskab til WAN-optimering.
  • Kendskab til QoS og shaping.
  • Kendskab til 802.1X og AAA.
  • Interesse for WIFI og radio baseret netværk.
  • Du taler, læser og skriver dansk og engelsk.
  • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til Microsoft servere, VMware, PKI.

Som person er du struktureret, ligesom du af natur har en kunde- og serviceorienteret indstilling. Du er målorienteret og selvstændig, men du ved også, at tæt samarbejde med dine kollegaer gør en markant forskel for kunderne. Du er god til at skabe gode relationer til alle, og du evner at kommunikere med både teknikere og ikke-teknikere. Du er en engageret kollega, der har lyst til at udvikle dig med virksomheden. Du har en stor lyst til at tilegne dig ny viden, løbende videreuddanne dig og bestå relevante certificeringer for de produkter virksomheden benytter sig af.

Du tilbydes

At blive en del af et attraktivt moderne netværks- og sikkerhedsløsningshus, hvor der er plads til stor selvstændighed og fokus på kompetenceudvikling. Du vil kunne være med til at præge udviklingen og din egen hverdag, hvor 2 dage aldrig er ens.

Arbejdsmiljøet er præget af et højt tempo og høj faglighed. En del af dit arbejde vil være at indgå i vores vagtordning. En dynamisk hverdag med stor kollegial sparring og skiftende spændende projekter.

Du arbejder 3-4 dage om ugen hos kunderne ellers med udgangspunkt fra kontoret i Odense, men med mulighed for hjemmearbejdsplads. Du tilbydes en meget fleksibel arbejdstid og nogle spændende rejsedage. Løn- og pensionspakke vil matche dine kvalifikationer.

Næste step

Send ansøgning og CV via nedenstående ”søg stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Kontakt meget gerne AMBIZZION, Martin Grønvald – mobil: 2124 7323, e-mail: mg@ambizzion.dk eller alternativt Lars Bøgelund – mobil: 6037 5723, e-mail: lb@ambizzion.dk.