Ny ejer til attraktiv ejendomsmæglerbutik centralt placeret i Storkøbenhavn

Brænder du for at sælge og servicere kunder på højt niveau? Kan du kommissionere og få de rigtige varer på hylderne? Har du lyst til at få fod under eget bord og tjene penge – big time? Så har du nu muligheden for at blive ejer af en yderst velbeliggende mæglerbutik i et af Storkøbenhavns attraktive områder.

Derfor søger AMBIZZION for vores kunde en dygtig og erfaren ejendomsmægler MDE som ny og kommende ejer.

Du er fagligt dygtig, er igangsætter med stor lyst til at hunte. Du er god til at drive processer og behersker selvsagt salgets mange facetter. Men på sigt formår du også at opbygge og lede et mindre team af medarbejdere.

Som person er du udadvendt, dynamisk og selvkørende, er fleksibel og vant til at tage fat og vise vejen. Du har et godt humør, kan lide at have travlt og værdsætter at møde dine kunder med stor professionalisme og kvalitet.

Butikken er centralt og synligt placeret på hovedstrøg med præsentable og lyse lokaler. Indretningen er funktionel og moderne med plads til 3-4 personer. Udover salgslokale medfølger stort mødelokale, printer afdeling, fuldt køkken samt toilet. Området er yderst attraktivt med et stort potentiale – parat til at modtage dig og en eventuel partner.

Har du lyst til at høre mere om de spændende muligheder, så kontakt direktør i AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen på 60 40 83 20 eller mail lbs@ambizzion.dk.