Partner til en af Storkøbenhavns største ejendomsmæglerbutikker

Er du klar til at tjene penge – big time? Ønsker du at gå foran og sætte dagsordenen? Få fod under eget bord og føre en særdeles veldrevet virksomhed ind i fremtiden? Så har du muligheden for at blive partner i en af Storkøbenhavns største mæglerbutikker, som nu står overfor et ejerskifte.

Derfor søger AMBIZZION for vores kunde en dygtig og erfaren ejendomsmægler MDE som kommende partner.

Du er fagligt dygtig, har gode lederegenskaber og behersker selvsagt salgets mange facetter. Men ligeså vigtigt, så trives du med lederrollen og formår på god og sober måde at motivere et mindre team af medarbejdere.

Som person er du udadvendt, dynamisk og selvkørende, er fleksibel og vant til at tage fat og vise vejen. Du har et godt humør og værdsætter et positivt og ligefremt arbejdsmiljø. Du kan lide at have travlt og formår at have mange bolde i luften på samme tid.

Butikken er centralt og synligt placeret på hovedstrøg med store og lyse lokaler. I øjeblikket betjener 8 personer en stor og loyal kundekreds.

Der er gode muligheder for at udvide mængden af produkter, ligesom en mindre omlægning af forretningsgange vil kunne forøge den kommende indtjening.

Har du lyst til at høre mere om de spændende muligheder, så kontakt direktør i AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen på 60 40 83 20 eller mail lbs@ambizzion.dk.