Har du en el-teknisk baggrund og solidt kendskab til PLC-programmering? Er du kvalitetsorienteret og kan bidrage praktisk med sikringen af den systemmæssige dokumentation for såvel kunder som kolleger?

Vil du – sammen med kompetente og engagerede kolleger – fuldende billedet af den perfektionisme, Roll-o-Matic konstant tilstræber i alle leverancer?

Stillingen

Med reference til virksomhedens Electrical Design Manager, vil du som del af udviklingsteamet, bidrage med dine stærke kompetencer til at udvikle, programmere og sikre den el-tekniske dokumentationen. Udviklingsteamet består af erfarne teknikere, samt el- og maskiningeniører. Med egen produktion af styringstavler vil du i dagligdagen opleve en kvalificeret sparring med elektrikere og automationsteknikere.

Dine væsentligste opgaver

 • Udvikling, tilpasning og vedligehold af PLC programmer med tilhørende Motion Control.
 • Etablering og opdatering af dokumentation og manualer til internt, såvel som eksternt brug.
 • Deltagelse ved interne Indkøringstests.
 • Opdatering og vedligeholdelse af el-diagrammer.

Vi forventer, at du

 • Medbringer en el-teknisk baggrund udbygget med kendskab til tekstbaseret software-programmering.
 • Kan anvende PCSchematic eller lignende CAD-programmer.
 • Har en struktureret tilgang til opgaveløsningen og tænker brugerorienteret ved udfærdigelsen af dokumentationsmaterialet.
 • Anser det for naturligt at udarbejde dokumentation på dansk såvel som engelsk.

Det optimale vil være at du kommer med en solid erfaring på området, men kommer du med lysten til at ”bygge på” kan det være tilsvarende relevant.

Du tilbydes

 • Et grundigt introduktionsforløb i virksomheden og din funktion.
 • Efteruddannelse i PLC og PLCopen motion programmering.
 • God mulighed for planlægning af din arbejdstid i samarbejde med dit team.
 • En konkurrencedygtig lønpakke inkl. sundhedssikring

Du vil opleve frihed under ansvar, idet dine opgaver forudsættes løst med stor selvstændighed. I din hverdag hos Roll-o-Matic vil du indgå i et uformelt miljø og en flad organisationsstruktur, i en markedsledende og velkonsolideret virksomhed, hvor innovation og kvalitet er i højsædet. En virksomhed i vækst, og med særdeles gode og solide perspektiver for fremtiden.

Roll-o-Matics navn er synonymt med høj kvalitet og innovation –

Virksomheden, som blev grundlagt i 1967, var den første producent i verden til at introducere en produktionslinje til fremstilling af plasticposer på ruller i en fuldt automatiseret proces. Roll-o-Matics produkter er af høj kvalitet, bygget til at holde i årtier og samtidigt smidige og nemme at betjene. Siden virksomhedens start er der i mere end 60 lande blevet installeret adskillige tusinde produktionslinjer. Og et koncept baseret på en modulær opbygning af produktionslinjerne betyder, at Roll-o-Matic kan tilbyde en særdeles høj grad af kundetilpassede løsninger. Roll-o-Matic beskæftiger i dag knap 100 medarbejdere og er i en positiv udvikling. Vækstpotentialet er stort og over de kommende år forventes virksomheden at vokse betydeligt. Se en præsentationsvideo her: https://www.roll-o-matic.com/videos/presentation/

Næste step:   Upload ansøgning og CV via ”søg stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Ring meget gerne til AMBIZZION, Peder Vester Henriksen 5329 6929 eller Kim Rune Larsen 2010 5858.