-internationale mejeriprojekter

Kender du mejeribranchen med hensyn til udstyr og proces? Har du erfaring med både projektering, kalkulering og koordinering? Og er du generalisten, som også formår at arbejde udenfor dit fagområde?

AMBIZZION  søger for SCANPRO A/S…

…en ingeniør eller tekniker med bredt kendskab til mejeribranchen til engageret medarbejderteam i Aarhus. Du ved, hvordan et komplet mejeri er udstyret og fungerer teknisk. Du er i stand til at udføre de nødvendige flow og termodynamiske beregninger i forbindelse med processerne. Du har evnen til at overskue store komplekse projekter og få styr på alle elementer, som indgår – store som små. Du navigerer ubesværet i et projektorienteret miljø, som ofte må justeres i forhold til omgivelser og kunders ønsker og krav. Svarer du ja til det?…Så er du måske den nye medarbejder i SCANPRO.

SCANPRO arbejder med udfordrende og komplekse mejeriprojekter uden for Danmarks grænser. Virksomheden er kendt for at levere færdige projekter af høj kvalitet ofte under krævende forhold. I øjeblikket er virksomheden i gang med et stort og spændende mejeriprojekt i Sri Lanka, som du vil blive involveret i. Herudover forhandles om en række andre større projekter.

Som medarbejder i en mindre virksomhed som SCANPRO skal du være god til at arbejde selvstændigt og have let ved at indgå i vores dygtige team. Vi kommer hinanden ved og gør på bedste vis brug af hinandens kompetencer. I det daglige kommer du tæt på beslutningerne og får gode muligheder for at sætte dit præg på arbejdet.

Vi forventer

Du har et indgående og bredt kendskab til leverandører af udstyr til mejeribranchen. Du er praktisk tænkende og ved hvordan hygiejnisk procesdesign laves. Du er på hjemmebane når det gælder projektering og beregning af flow og tilhørende komponenter. Du er vant til at have kontakten til kunder og leverandører.

Primære arbejdsopgaver:

  • Projektering, design, kalkulation og konstruktion af flowtekniske løsninger til mejeriindustrien
  • Detaljeret PFD og P&ID design
  • Deltagelse i tilbudsgivning.
  • Forberedelse af indkøbsgrundlag på udstyr

Som person er du robust og selvkørende og kan bevare roen selv i pressede situationer. Du er vant til at gribe forskellige bolde og formår hurtigt at skifte ”mentalt gear”.

Du har formentlig en uddannelse som maskiningeniør, mejeriingeniør, maskinmester eller tekniker med erfaring indenfor mejeriindustrien.

Du begår dig flydende på engelsk i både skrift og tale. Der skal påberegnes 20 – 30  rejsedage om året

Vi tilbyder

  • Et spændende job i en international virksomhed med højt teknologisk niveau
  • Dygtige kolleger, ansvar og muligheder for at sætte dit præg på opgaven
  • Uformelt miljø med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • Attraktive ansættelsesforhold som modsvarer dine kvalifikationer

Tiltrædelse: snarest muligt

SCANPRO A/S er et selskab i INTERTEC Gruppen og beskæftiger sig med renovering og opførelse af nye ”nøglefærdige” mejerier forskellige steder i verden.

Næste step

Motiveret ansøgning og CV sendes til AMBIZZION via nedenstående knap ”Søg Stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen– mobil 60408320 eller sende en e-mail til lbs@ambizzion.dk.