Project Engineer – International Cleantech-virksomhed

Er du uddannet maskin- eller kemiingeniør og har kendskab til olie-, gas- og power-industrien? Har du erfaring med udvikling og design af procesanlæg? Kan du begå dig i forskellige kulturer udenfor Danmark? Ser du dig gerne blive en del af en sund international virksomhed i fortsat vækst, der samtidigt er kendetegnes ved at have en handlings- og teamorienteret kultur?

Vores kunde er en dansk veletableret virksomhed, der har specialiseret sig i design og levering af avancerede løsninger til nedbringelse af emissioner. I medarbejderstaben findes profiler med mere end 25 års erfaring og knowhow inden for emissionsteknologien, og virksomheden har igennem årene udviklet og implementeret et stort antal anlæg/installationer for internationale kunder.

Virksomheden er kendt for sine innovative løsninger, sit nærvær i samarbejdet og den høje kvalitet i sine ydelser. Som Project Engineer skal du i samspil med dine kolleger sikre, at der skabes bedst mulige proces og kundeløsning omhandlende Cleantech-projekter til kunder inden for eksempelvis, cement-,olie/gas- , biomasse-/kedel-, affaldsindustrien.

Dine opgaver og ansvar:

 • Udvikle og designe skræddersyede løsninger til vores kunder
 • Videreudvikling/optimering af eksisterende løsninger.
 • På sigt at overtage ansvaret for udlægning af vores anlæg ved at anvende vores in-House design programmer.
 • Supportere salg ved gennemgang af tekniske specifikationer og kunde krav til enkelt komponenter under tilbudsgivning.
 • Udarbejdelse af teknisk dokumentation for de enkelte projekter, som P&ID diagrammer, udspecificering af instrumenter mm.
 • Udarbejde ”Request for Quote” til instrumenter og ventiler ud fra kunde specifikationer.

Du bliver en nøglespiller i gennemførelse af projekter fra A-Z – fra tilbud til ordreafvikling –  med involveret i et antal større og mindre projekter løbende. Via dit relevante tekniske know-how og engagement formår du at opfange og løse mulige udfordringer frem mod afleveringen af projek-tet, hvor du deltager i opstart. Du er med dét en medvirkende faktor til at sikrer en excellent kundeoplevelse med tilfredsheden i top.

Vi forventer at du:

 • Er uddannet maskin eller kemiingeniør og har kendskab til procesteknik og instrumentering
 • Har erfaring med udvikling af ramme monterede procesanlæg og gennemførelse af internationale projekter inden for Cleantech-området
 • Kan anvende AutoCad og vil være en fordel hvis du har erfaring med 3D CAD tegning
 • Kan læse og forstå P&ID skema
 • Har kendskab til forbrændings teknologi og termodynamik.
 • Begår dig flydende på engelsk i tale og på skrift

Som person er du handlingsorienteret, selvmotiverende, kan træffe beslutninger og sikre høj grad af struktur omkring dig. Dertil har du en detalje- og procesorienteret tilgang til dit arbejde og du i stand til at navigere professionelt i en hektisk hverdag. Det forventes, at du er en udpræget team-player med en positiv attitude, der på baggrund af dine kommunikative evner, din robusthed og rettidige omhu formår at bidrage til at sikre fremdrift og ”flow” i projekterne. Du stortrives i en organisation, der udstråler nærvær internt som ekstern.

Du er indstillet på en rejseaktivitet i primært Europa på op til 60 dage om året.

Vi tilbyder dig:

 • Et uformelt miljø og med flad organisationsstruktur
 • En kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og handlinger
 • En alsidig hverdag i et miljø præget af nærvær humor og åbenhed
 • En udviklingskultur med f.eks. design af innovative Cleantech systemer og levering af innovative løsninger

Derudover bliver du en del af en virksomhed, der er kendt for at have kvalitet i højsæde. Virksomheden har indgående erfaring med, at imødekomme de skærpede emissionskrav der pålægges produktionsindustrier.

En virksomhed i fortsat vækst, og med særdeles gode og solide perspektiver for fremtiden. Dertil korte beslutningsveje, høj fokus på medarbejder trivsel og sammenhold. Virksomheden er centralt placeret i Danmark.

Næste step:

Send ansøgning og CV via nedenstående ”søg stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Ring meget gerne til AMBIZZION, Peder Vester Henriksen – mobil 5329 6929