Har du erfaring som ankermand for større projekter inden for procesanlæg – internationalt? Er du uddannet maskiningeniør og har du godt styr på konstruktionsstandarder inden for rør, stål + trykbærende udstyr samt kendskab til olie-, gas- og power-industrien? Kan du begå dig i forskellige kulturer udenfor Danmark? Kan du se dig selv blive en del af en sund mindre international virksomhed i fortsat vækst? Trives du i en handlings- og teamorienteret kultur med højt til loftet?

Vores kunde, FlowVision er en dansk veletableret virksomhed, der har specialiseret sig i design og levering af avancerede løsninger til nedbringelse af emissioner. I medarbejderstaben findes profiler med mere end 25 års erfaring og knowhow inden for emissionsteknologien, og virksomheden har igennem årene udviklet og implementeret et stort antal anlæg/installationer for internationale kunder.

FlowVision er kendt for sine innovative løsninger, sit nærvær i samarbejdet og den høje kvalitet i sine ydelser. Project Manageren får ansvaret for at drive større Cleantech-projekter til kunder inden for eksempelvis, cement-,olie/gas- , biomasse-/kedel-, affaldsindustrien.

Dine opgaver og ansvar:

 • Ansvarlig for gennemførelse og ledelse af større projekter fra A-Z
 • Sikre optimal dialog med kunder, leverandør samt øvrige interessenter
 • Udarbejdelse af tekniske specifikationer til leverandører samt indkøb af udstyr
 • Udarbejdelse af teknisk dokumentation
 • Styring af og opfølgning på tid, økonomi samt kvalitet på alle parametre

Du bliver omdrejningspunktet på et antal større og mindre projekter løbende. Via dit engagement, dit drive samt din evne til løse udfordringer frem mod afleveringen af dine projekter sikrer du en excellent kundeoplevelse med tilfredsheden i top.

Vi forventer at du:

 • Har erfaring med projektledelse af større internationale projekter inden for Cleantech-området
 • Er uddannet maskiningeniør og har erfaring med produktionsprocesser
 • Har tegningsforståelse, solidt kendskab til konstruktionsstandarder inden for rør, stålkon-struktioner og trykbærende udstyr
 • Kan fortolke tekniske/kommercielle ”terms & conditions”
 • Begår dig flydende på engelsk i tale og på skrift
 • Er handlingsorienteret, kan træffe beslutninger, og sikre høj grad af struktur omkring dig

Du kan navigere professionelt i en hektisk hverdag. Det forventes, at du er en udpræget team-player med en positiv attitude, der på baggrund af dine kommunikative evner, din robusthed og rettidige omhu formår at sikre fremdrift og ”flow” i projekterne. Du stortrives i en mindre organisation, der udstråler nærvær internt som ekstern. Du er dertil gerne en profil med et ”kommercielt touch”.

Du er indstillet på en rejseaktivitet i primært Europa på op til 60 dage om året.

Vi tilbyder dig:

 • Et uformelt miljø og med flad organisationsstruktur
 • En kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og handlinger
 • En alsidig hverdag i et miljø præget af nærvær humor og åbenhed
 • En udviklingskultur med f.eks. design af innovative DeNOx systemer og levering af innovative løsninger, der imødekommer NOx-reduktionsbehov

Derudover bliver du en del af en virksomhed, der er kendt for at have kvalitet i højsæde. FlowVision har indgående erfaring med, at imødekomme de skærpede emissionskrav der pålægges produktionsindustrier, og er, som et yderligere eksempel, i branchen velkendt for design og levering af SNCR, SCR og Hybrid-systemer til cement- og energiproducerende anlæg.

En virksomhed i fortsat vækst, og med særdeles gode og solide perspektiver for fremtiden. Dertil korte beslutningsveje, høj fokus på medarbejder trivsel og sammenhold. Virksomheden har domicil i Odense-området.

Læs mere herwww.flowvision-energy.com

Næste step:

Send ansøgning og CV via nedenstående ”søg stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Ring meget gerne til AMBIZZION, Peder Vester Henriksen – mobil 5329 6929 eller Lars Bøgelund – mobil 6037 5723.