Rådgivende ingeniørvirksomhed i kraftig vækst

Vil du være drivkraft i styring og koordinering af AB Clausens større projekter? Har du stor erfaring med kon-trahering, er kommercielt stærk og kender alt til tilbudsprocesser i byggeriet? Og har du gennem- slagskraft og synlighed på den gode måde? Så er det måske dig vi leder efter som ny projektleder.

AMBIZZION søger for AB Clausen A/S i Rødovre en dynamisk og erfaren projekt- og projekteringsleder.

AB Clausen er en succesfuld mellemstor rådgivende ingeniørvirksomhed med fokus på levering af helheds- løsninger indenfor ingeniørydelser. Virksomheden tager afsæt i bærende konstruktioner både som egen  produktion og som tværfaglig projektledelse af underleverandører på øvrige fag.

AB Clausen er veldrevet og velpositioneret i markedet og søger yderligere at styrke sig i konkurrencen om markedets mest interessante byggeprojekter. Hertil mangler vi en erfaren og kompetent person til at styre og koordinere virksomhedens større tværfaglige nybyg- og renoveringsprojekter. Sammen med afdelingslederen skal du pleje og videreudvikle virksomhedens mangeårige samarbejdsrelationer, ligesom du skal være sparring og inspirator til hele organisationen.

Teamet i AB Clausen består hovedsageligt af konstruktionsingeniører og konstruktører med kernekompetencer inden for bærende konstruktioner og er primært specialister, fagnørder og ildsjæle, som alle brænder for deres arbejde. I tillæg har AB Clausen et tværfagligt projektledelsesteam, som også varetager projekteringsledelse og binder vores og underleverandørers ydelser sammen.

Din baggrund

Du har en uddannelse som bygningsingeniør (diplom- eller civilingeniør) og gerne med erfaring fra bygningsinstallationer, f.eks. el-installationer, vvs-installationer, ventilation, kloak- og forsyningsledninger, klimatilpasning, energi og bæredygtighed.

Du kommer formentlig fra en rådgivende ingeniørvirksomhed og har 5 år+ erfaring med projektstyring i opstarts- og designfasen af nybyggeri- og renoveringsprojekter og kan koordinere på tværs af byggeriets fagligheder. Du har en bred faglig profil og medbringer til lige stor indsigt og viden om rådgivning af bygherrer samt kunder.

Dine opgaver

 • Projektstyring i opstarts- og designfasen af nybyggeri- og renoveringsprojekter
 • Tværfaglig koordinering på tværs af byggeriets fagdiscipliner
 • Kontrahering og udarbejdelse af tilbud inden for byggeri
 • Koordinering af ressourcer, projektportefølje, deadlines, kundekontakt og økonomi
 • Projektledelse og projekteringsledelse
 • Bygherrerådgivning og planlægning inden for byggeri

Vi forventer

Som person er du selvstændig, ihærdig, åben og udadvendt. Du har gennemslagskraft og kan arbejde struktureret, systematisk og koncentreret med emner. Den rigtige kandidat er en dygtig kommunikator (verbalt og skriftligt), der trives med at navigere blandt byggeriets interessenter. Du har stor erfaring med byggeriets forskellige entrepriseformer og forskellige former for byggeri. Endvidere har du erfaring med bæredygtigt og energirigtigt byggeri og er en person, som formår at sætte sig ind i kundens behov og formulere teknisk komplicerede løsninger på en forståelig måde. I det hele taget medbringer du stor erfaring og faglighed til videreudvikling af virksomheden.

Vi tilbyder

 • Et spændende job i en unik virksomhed med højt teknologisk niveau
 • Uformelt miljø med store personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • Attraktive ansættelsesforhold som modsvarer dine kvalifikationer
 • En virksomhed i vækst med store ambitioner og højt til loftet
 • Mulighed for efteruddannelse i form af kurser mv.

Du får store muligheder for at sætte dit personlige præg på udviklingen i AB Clausen, som igen i år forventer at blive Gazelle virksomhed. Læs mere her: abclausen.dk

Næste skridt:

Motiveret ansøgning og CV sendes til AMBIZZION via nedenstående knap ”Søg Stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen– mobil 60408320 eller sende en e-mail til lbs@ambizzion.dk.