Er du erfaren Projektleder/-chef, der har erfaring med ledelse af større byggeprojekter? Har du et stærkt byggeteknisk fundament, og erfaring med komplekse alsidige byggeprojekter? Befinder du dig allerbedst i en team-orienteret kultur, og ser du dig være en del af en vækstende virksomhed og organisation? Så er du måske den kandidat som AMBIZZION søger for vores kunde INGENIØR´NE.

Stillingen

Som projektleder/-chef for større og alsidige byggeprojekter vil du stå i spidsen for den gruppe, der internt er tilknyttet det enkelte projekt, samt varetage kontakten til kunder og samarbejdspartnere fra start til færdiggørelse af projekt. Du vil blive involveret i strategisk rådgivning, udarbejdelse af udbudsmateriale, vurdering af projektgrundlaget samt fungere udadvendt i forhold til mulige interessenter og netværk. 

Væsentlige opgaver:

 • Effektiv koordinering med alle interessenter i projektet
 • Foretage løbende opfølgning på kvalitet, økonomi, sikkerhed og tid
 • Tage styring, og have ansvar i de enkelte projekter med fokus på at optimere projektgruppens arbejde
 • Tilsikre at forhindringer, som må opstå undervejs i processen, bliver håndteret konstruktivt og professionelt

Vi forventer, at du:

 • Som projektleder/-chef har du minimum 10 års erfaring med projektledelse og projektering af større byggeprojekter og besidder bred byggeteknisk forståelse
 • Er faglig stærk på et eller flere fagområder 
 • Er udadvendt, har gåpåmod, kan træffe beslutninger, stiller krav og udviser rettidig omhu
 • skaber et godt samarbejde qua dine menneskelige egenskaber og stærke kommunikative evner

Du er udpræget teamplayer og motiveres af at bidrage dine kolleger med din viden og erfaring til gavn for deres faglige og personlige udvikling. Du er antageligvis uddannet bygningsingeniør, men anden ingeniør baggrund kan også være en mulighed. Du har et indgående kendskab til juridiske aftaleforhold, herunder ydelsesbeskrivelser og IKT-krav.

Vi tilbyder dig:

 • Et selvstændigt, ansvarsfuldt og udfordrende job, hvor netop DINE kompetencer kommer optimalt i spil
 • Et team af fagligt kompetente kollegaer i et handlekraftigt og dynamisk miljø
 • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. stor fleksibilitet i jobbet, en række større sociale aktiviteter, herunder sports-, kultur- og familiearrangementer
 • En attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsforsikring

Du får en hverdag i et uformelt miljø og bliver en del af en flad, udviklingsorienteret organisation, hvor man kender og VIL hinanden. Der arbejdes på tværs af organisationen rettet mod forskellige opgavetyper, med stor fokus på tværfagligt samarbejde mellem engagerede og kompetente kolleger. Som organisation udfordrer man hinanden i et fagligt miljø.

Du får ca. 120 kolleger fordelt på 4 kontorer i hhv. Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus. Du tilknyttes Odense afdelingen, men arbejder løbende sammen med kolleger fra alle afdelinger. Odense afdelingen er beliggende i store og lyse lokaler helt tæt på den fynske motorvej E20.

Om INGENIØR´NE:

INGENIØR’NE er en sund og vækstende virksomhed (har bl.a. fået Gazelle pris), hvor der er afgørende fokus på trivsel, og at medarbejderne løbende udvikler deres faglighed. Unik uformel organisationsstruktur gør, at det er naturligt, at medarbejdernes fagområder/specialer kommer i spil og løbende styrkes, uanset hvilken lokation, den enkelte medarbejder er tilknyttet. INGENIØR`NE løser varierende opgaver over hele landet og i en nogenlunde ligelig vægtning mellem den private og offentlige sektor.

Værdier, som eksempelvis ordentlighed og gode gamle ”dyder”, er stærkt forankret i kulturen, så- som: ”vi holder, hvad vi lover, og leverer projekterne til tiden og i den aftalte kvalitet”.

Se mere på:

arbejdehosingenior-ne.dk/

ingenior-ne.dk

Næste step

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte AMBIZZION, Peder Vester Henriksen på +45 5329 6929 eller Lars Bøgelund +45 6037 5723.

Motiveret ansøgning + CV sendes via nedenstående ”søg stillingen”.